Verksamhetsledare

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Österbottens Fastighetsförening är husbolagens egen förening i Österbotten och Mellersta Österbotten samt medlem i Finlands Fastighetsförbund. Föreningen erbjuder sina medlemshus individuell rådgivning, sakkunnig utbildning och aktuell information. Läs mer på https://www.pohjanmaankiinteistoyhdistys.fi/


Är du intresserad av att agera som en regional påverkare och utvecklare inom fastighetsbranschen?
Vi söker nu en ny Verksamhetsledare för Österbottens Fastighetsförening till Vasa.


I rollen som verksamhetsledare kommer du att fortsätta leda och utveckla verksamheten inom Österbottens Fastighetsförening på ett kundorienterat sätt. Du ansvarar för att leda den operativa verksamheten, medlemsrådgivning och anskaffning samt marknadsföring. Du arbetar i nära samarbete med kundbasen, olika intressegrupper samt branschexperter och beslutsfattare.


Du sköter föreningens verksamhet på ett initiativtagande, aktivt och utvecklingspositivt sätt. Genom din erfarenhet känner du väl till fastighetsbranschen och förstår kundernas behov. Du har en viktig roll som möjliggörare av en högkvalitativ och framgångsrik verksamhet samt regional påverkare och utvecklare inom fastighetsbranschen. Din styrka är förmågan att samarbeta med människor. Du väcker förtroende och kan lyssna på kunderna och intressegrupperna för att nå bästa resultat. Som verksamhetsledare nätverkar du smidigt, presenterar dig själv naturligt och framför tydliga synpunkter även offentligt.


För att lyckas i rollen förväntar vi oss ett genuint intresse för fastighetsbranschen, erfarenhet av lednings-, utbildnings- eller expertbefattningar samt en lämplig grundutbildning. Dina IT-kunskaper är aktuella och du vet hur du ska ta vara på de möjligheter de erbjuder i ditt dagliga arbete. Goda muntliga och skriftliga kunskaper i båda inhemska språken är nödvändiga. Som verksamhetsledare rör du dig i hela vårt verksamhetsområde, från Kristinestad till Karleby.


Vi erbjuder den nya verksamhetsledaren en unik möjlighet att tillsammans med vår styrelse utveckla en väl ansedd förening. Vi vill agera som en stark regional utvecklare som erbjuder kvalitetsservice till vår kundkrets. Rollen består av en mångsidig, intressant och utmanande uppsättning av arbetsuppgifter, som omfattar alla ämnen relaterade till fastighetsförvaltning och underhåll. De vanligaste ämnena är relaterade till juridik, ekonomi, beskattning, teknik och anställningsfrågor.

Rekrytering sker i samarbete med Experis. Ansök om tjänsten via www.experis.fi. Skicka din CV och ansökan med lönebegäran så fort som möjligt, dock senast 16.10.2022. Vi intervjuar kandidater redan under ansökningstiden och positionen fylls när den rätta personen hittas.


Mer information om positionen ger Experis Recruitment Consultant Niina Kronqvist 040 516 9903  [email protected].

Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister - via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Vi kombinerar vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential för att få både individer och verksamheter att växa. Vi är specialiserade inom IT och ingenjörskap samt ekonomi, försäljning, marknadsföring och HR. Experis är en del av ManpowerGroup.