Viestintäasiantuntija

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Oletko viestinnän ammattilainen, joka etsii itselleen uusia haasteita? Löytyykö sinulta kokemusta hankeviestinnän puolelta?

Helsingissä sijaitseva asiakkaamme etsii viestintätiimiinsä vakituiseen työsuhteeseen VIESTINTÄASIANTUNTIJAA.

Työssäsi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan kattavaan rakentamishankkeeseen liittyvää viestintää kokonaisvaltaisesti. Monipuolinen tehtävänkuvasi sisältää hankkeeseen liittyvien viestintäsuunnitelmien työstämisen ja analyysien koostamisen. Tavoitteenasi on viestinnän ja siihen liittyvien osa-alueiden kehittäminen. Pääset tuottamaan sisältöjä eri viestintäkanaviin ja toimimaan läheisesti sekä sisäisten että ulkoisten hankkeeseen liittyvien sidosryhmien kanssa. Olet mukana myös info- ja mediatilaisuuksien toteuttamisessa sekä muissa monipuolisissa viestintätehtävissä.

Mitä odotamme sinulta?

Olet osaava ja kunnianhimoinen viestinnän ammattilainen ja viihdyt työssäsi monipuolisella, luovalla ja vastuullisella tehtäväkentällä. Tartut palveluhenkisellä ja reippaalla tavalla toimeen ja työskentelet suunnitelmallisesti. Hallitset monipuolisesti viestinnän eri kanavat ja osaat hyödyntää esim. sosiaalista mediaa eri tilanteissa. Tunnet median toimintatavat ja uutiskriteerit.

Pystyt työskentelemään ajoittain kiireisessäkin aikataulussa ja muuttuvissa tilanteissa osana eri alan ammattilaisista koostuvaa organisaatiota. Toivomme sinulla olevan vahvat vuorovaikutustaidot, olet idearikas ja sinulla on rohkea ote työhön sekä intoa viestinnän kehittämiseen, uuden oppimiseen ja osaamisesi jakamiseen koko organisaatiolle. Viestinnän visualisointi eri kohderyhmät huomioiden on yksi vahvuuksistasi.

Menestyt tehtävässä parhaiten, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään muutaman vuoden työkokemus viestintään liittyvistä tehtävistä. Hankeviestintä on sinulle tuttu alue.
Tekstin ja tarinan tuottaminen sekä kirjallisesti että suullisesti on sinulle luontevaa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi viestinnän saralla, mukavassa työyhteisössä. Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä, ja osan työtehtävistä voit halutessasi tehdä myös kotitoimistolta käsin. Tukena työssäsi on viestintäpäällikkö ja muu viestintätiimi sekä hankkeiden projektiorganisaatiot.

Lisätietoa tehtävästä antaa Experiksen Principal Recruitment Advisor Heli Villa, [email protected], p. 050 5703 680.

Hae tehtävää 6.4.2023 mennessä sivujen www.experis.fi kautta painamalla Hae-painiketta.

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.