Vihertyöntekijä - Heemix Oy

Heemix toteuttaa piha- ja rakennuspalveluita Etelä-Suomen alueella. Rakennamme uudiskohteiden pihoista viihtyisiä ja asiakkaan näköisiä, sekä muokkaamme remontintarpeessa olevat vanhat pihat uuteen uskoon. Tarjoamme asiakkaillemme laajoja palvelukokonaisuuksia saman katon alla.

Haluatko viettää kesän ulkona mukavissa viherhommissa?

Asiakkaamme Heemix Oy etsii kasvavan kysynnän tueksi VIHERTYÖNTEKIJÖITÄ mm. siirtonurmien ja istutusten pariin.

Arkesi koostuu asiakasyritysten pihaprojekteista pääasiallisesti Helsinki/Espoo/Vantaa -alueella. Pääset tekemään monipuolisia vihertöitä, kuten nurmialueita, istutusaltaita ja istutuksia. Työ tapahtuu eri kohteissa, eli tarvitset tehtävään ajokortin.

Toivomme sinun olevan ulkoilmatöistä innostuva tarkka ja huolellinen osaaja. Voit olla uraasi aloitteleva vihertyöntekijä tai jo kokenut näissä tehtävissä.

Tarjoamme mukavan ja vaihtelevan työn ulkoilmassa. Työt alkavat mahdollisimman pikaisesti ja kestävät istutuskauden loppuun (säistä riippuen lokakuun puolelle saakka). Myös lyhyemmät työsuhteet ovat mahdollisia, mutta toivomme sinun olevan valmis työskentelemään ainakin elokuun loppuun saakka.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!

Hakeminen on myös yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta ja pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittää osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan. Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Recruitment Consultant Emmi Lamberg, 040 192 9008, [email protected]
Research Consultant Roosa Marjanen, 040 567 9360, [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.