Country Sales Manager

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.AB MÄHLER & SÖNER, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1895, on kehittynyt tienpidon edelläkävijäksi Jämtlannissa Ruotsissa. Historiallemme on ominaista jatkuva innovointi ja kyky mukautua tiealan muuttuviin tarpeisiin. Nykyään pääkonttorimme sijaitsee Rossönissä ja olemme ympärivuotisen tienhuollon markkinajohtaja pohjoismaissa. Omistautumisemme innovaatioihin on tehnyt meistä asiantuntijoita kestävien ja luotettavien tuotteiden kehittämisessä tiehöyliin ja kuorma-autoihin. Me Mählersillä olemme ylpeitä voidessamme tarjota kokonaisvaltaisia tuotteita, mukaan lukien laadukkaat lumiaurat, terät, harjat, suolanlevittimet, kitkamittarit, kylttienpesijät ja niihin tarvittavat sovittimet/lisävarusteet.

Nautitko uusien asiakassuhteiden luomisesta ja oletko kiinnostunut teknisistä ratkaisuista? Mählers valmistaa korkealaatuisia tienhuollon välineitä ja on yli 100 vuoden ajan kehittänyt ja innovoinut teknologiaa, joka mahdollistaa kustannustehokkaan ja turvallisen lumenpoiston. Tämä on tehnyt meistä suositun yhteistyökumppanin niin pienille kuin suurille toimijoille pohjoismaissa.

Olemme nyt laajentamassa toimintaamme Suomeen ja haemme

COUNTRY SALES MANAGERIA

avaamaan uusia markkinoita Suomessa.

Kasvumme on ollut viime vuosina voimakasta muualla pohjoismaissa ja nyt haluamme tarjota laadukkaat tuotteet myös Suomen markkinoille. Tekninen tausta, kiinnostus hydrauliikasta, koneista ja myynnistä ovat hyvä lähtökohta tehtävässä menestymiselle ja viihtymiselle tiimissämme. Työpäivät ovat monipuolisia ja painottuvat asiakaskohtaamisiin. Tehtävä edellyttää matkustamista Suomen sisällä ja käyntiä silloin tällöin myös Ruotsissa.

Mählersillä luomme hyviä tuloksia yhdessä asiakkaidemme kanssa ja työmme perustuu vahvasti luottamukseen. Etsimme itsenäistä tiimipelaajaa, jolla on vahva henkilökohtainen halu kehittää ja kehittyä. Nautit aktiivisesta myyntityöstä, tulosten saavuttamisesta ja tekninen ratkaisumyynti on sinulle tuttua. Viihdyt asiakasrajapinnassa ja liikkuva työ on sinulle luontaista.

Keskeiset tehtäväsi:

 • Roolissa rakennat ja kehität myyntiä ja asiakassuhteita Suomessa. Olet päivittäin yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin, esimerkiksi urakoitsijoihin ja raskaan kaluston muutostöitä tekeviin yrityksiin.
 • Pääfokus tehtävässä on uusien asiakkaiden ja myyntikanavien löytäminen ympäri Suomen. Keskityt erityisesti kahteen tuoteryhmään; lumiaurat ja suolanlevittimet sekä sovittimet/lisävarusteet kuorma-autoihin.
 • Seuraat aktiivisesti markkinaa, osallistut alan messuihin ja löydät asiakkaille parhaat ratkaisut Mählersin tuotteista. Teet tiiviisti yhteistyötä muun myyntitiimin kanssa Ruotsissa ja Norjassa. Raportoit Mählersin myyntijohtajalle Norjaan.

Toivomme sinulta:

 • Kokemusta uusasiakashankinnasta ja hyvien asiakassuhteiden kehittämisestä
 • Soveltuvaa ammatillista taustaa ja hyvää teknistä ymmärrystä
 • Digitaalisten työkalujen tuntemusta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi
 • B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle:

 • Itsenäisen ja vastuullisen roolin yrityksessä, jolla on jo hyvä kasvuvauhti pohjoismaissa
 • Pienen, mutta tiiviin työyhteisön, jossa on positiivinen tekemisen meininki ja hyvä yhteishenki
 • Laadukkaan ja kilpailukykyisen tuotevalikoiman, joka mahdollistaa hyvien asiakassuhteiden luomisen
 • Kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen työhösi ja ammatilliseen kehittymiseen

Voit asua missä päin Suomea tahansa, kunhan liikkuminen onnistuu tarpeen mukaan joustavasti. Aloitusajankohta voidaan sopia tilanteesi mukaan.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.experis.fi viimeistään 2.6.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Se-nior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai [email protected]

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.