Cramo - kesärekrytoinnit

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla. Palvelemme kaikkia rakennus- ja muun teollisuuden asiakkaita.

Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä n. 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Boels-Cramo -konsernia. Olemme alamme johtavia tekijöitä Euroopassa. Boels-Cramolla on toimintaa 17 maassa ja 750 toimipisteessä, joista 200 sijaitsee Pohjois-Euroopassa.

Oletko täysi-ikäinen ja oma-aloitteinen rakennusalasta kiinnostunut tulevaisuuden ammattilainen?

Haemme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään Cramon rakennuskonevuokraamoihin määräaikaisiin työsuhteisiin (1 - 3 kuukautta). Manpower toimii työsuhteessa virallisena työnantajana yhteistyössä Cramon kanssa. Kerrothan meille jo hakiessasi, että mille paikkakunnalle olet kiinnostunut työllistymään ja kuinka olet kesällä käytettävissä.

Kesätyöpaikat ovat pääsääntöisesti kokoaikaisia ja työajat sijoittuvat arkisin välille 7.00-16.00. Työsuhteiden kestot vaihtelevat toimipisteen mukaan. Pääset myös omalla osaamisellasi vaikuttamaan tehtävän sisältöön.

Tänä kesänä haemme osaajia kahteen rooliin:

Toimipistevastaava

Innostutko asiakaspalvelusta ja kaluston hallinnasta? Työtehtäviisi kuuluvat mm. asiakaspalvelu ja kaluston käsittely, asiakkailta palautuvan kaluston vastaanottaminen sekä kiinteistön päivittäiseen ylläpitoon liittyvät tehtävät. Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa sekä työturvallisuuden huomioiminen ja toteuttaminen ovat osa päivittäistä työtäsi. Työssäsi käytät myös erilaisia järjestelmiä ja sovelluksia.

Kalustovastaava

Innostutko kaluston hallinnasta ja kunnossapidosta? Kalustovastaavan roolissa vastaat keskittämispisteen kaluston vastaanottoon, keräilyyn, varastointiin ja luovutukseen liittyvistä tehtävistä, kuten huoltotilausten tekemisestä ja sopimusten kirjaamisesta ja päättämisestä. Työturvallisuuden varmistaminen on tärkeä osa työtehtävääsi.

Odotamme sinulta hyvää asennetta, työmotivaatiota ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Olet positiivinen ja reipas työntekijä, joka hoitaa työnsä oma-aloitteisesti ja pitää huolta työturvallisuudesta. Katsomme eduksi, muttemme edellytä, kokemuksen varastotyöstä tai rakennusalalta, trukin käyttötaidon sekä erilaisten rakennusalalla tarvittavien koneiden ja laitteiden tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta ja mukavat sekä kannustavat työkaverit yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Työssä pääset oppimaan uutta ja toimimaan vastuullisessa roolissa, innostavan työporukan ympäröimänä.

WE ARE SHAPERS

Me olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia - ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin. Meistä jokaisesta löytyy erityinen Shaper DNA, joka koostuu kolmesta osasta: Attitude, Boels As One sekä Commitment.

Olemme motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Emme ole vain töissä Cramolla, vaan olemme muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Siksi henkilöstölupauksemme on We Are Shapers.

HAE MUKAAN!

Mikäli haluat päästä työskentelemään ammattitaitoisessa tiimissä ja luomaan asiakkaillemme entistäkin parempia asiointi- ja palvelukokemuksia, niin nyt on mahdollisuus päästä mukaan! Lähetäthän hakemuksesi pian, niin et menetä mahdollisuuttasi. Kerrothan meille hakemuksessasi missä kaupungissa/alueella haluat kesän ajan työskennellä ja mille ajanjaksolle olet käytettävissä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Aloitamme ensimmäisen haastattelukierroksen jo hakuajan puitteissa ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin yhteistyökonsultit
Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi
Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.