Credit Data Collection Specialist

Nordea on pohjoismainen yleispankki, joka tarjoaa kattavia palveluja. Vuonna 2021liiketoiminnan tuotot olivat 9,6 miljardia euroa ja taseen loppusumma oli 570,4miljardia euroa. Nordean päämarkkina-alueena toimii Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska. Nordea on markkina-arvolla mitattuna Euroopan kymmenen suurimmanfinanssipalveluyrityksen joukossa. Nordea on taloudellisesti vakaa pankki ja yksi harvoista eurooppalaisista pankeista, joilla on AA-luokitus.

Lähde Credit Data Collection Specialistiksi Pohjoismaiden suurimmalle pankille!

Haemme Nordean Helsingin Vallilan toimipisteeseen Credit Data Collection Specialisteja määräaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme kokopäiväisen työn tämän vuoden loppuun saakka monipuolisten datan tulkinta ja analysointi työtehtävien parissa. Vuosien 2020-2022 välillä useat kymmenet henkilöt ovat saaneet Manpowerin kautta vakituisen työsuhteen Nordealta, joten työssä onnistuminen voi avata sinulle ovia myös pitkässä juoksussa. Työsuhde alkaa elokuussa, joten vaikka kesän osalta työtilanteesi olisi ihanteellinen, olemme mielellämme avuksi myös syksyn työnhaun osalta.

Tarjolla on monipuoliset mahdollisuudet oppia finanssialasta ja pankkien tarjoamista tuotteista sekä luotto- ja perintäprosesseista. Työtehtäviisi kuuluu datan kerääminen pankin omista ja ulkopuolisista järjestelmistä sekä tietojen huolellinen tulkinta ja analysointi. Työkieli tässä tehtävässä on englanti, joten suomen kielen osaamisen lisäksi tämä tehtävä vaatii vahvaa englannin kielen osaamista.

Voit olla jo valmis rahoitusalan osaaja tai alalle haluava, tässä on tilaisuutesi! Etsimme tehtävään henkilöitä, joilla on aito halu oppia ja kehittää omaa osaamistaan. Toivomme, että sinulta löytyy jonkin verran kokemusta työelämästä. Tausta datan analysoinnin parista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Oleellista onkin asenteesi sekä oppimiskykysi ja kiinnostuksesi finanssialaa, numeroita ja datan analysointia kohtaan. Myös aikaisempi kokemus PEGA ohjelmiston käytöstä ja tietyt opinnot esim. rahoituksesta, taloushallinnosta tai IT-puolelta katsotaan eduksi.

Hakemalla jo nyt tätä tehtävää, voit varmistaa jo alkukesästä tulevan syksyn työmahdollisuuden!

Mitä odotamme hakijalta?

- aktiivista otetta työskentelyyn

- kykyä mukautua eri tilanteisiin

- sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa

- ketterää tietoteknistä osaamista

- hyvää tiedonhakutaitoa ja intoa oppia uutta

- halua ylittää tavoitteet ja onnistua yhdessä tiimin kanssa

- myönteistä asennetta päivittäisessä tekemisessä sekä muutostilanteissa

Tehtävässä noudatetaan rahoitusalan työehtosopimusta ja työsuhde solmitaan aluksi ManpowerGroupOy:n kanssa.

Kiinnostuitko ja miten hakea?

Hae tehtävään Manpowerin hakulinkin kautta. Hakeminen on yksinkertaistaja nopeaa, liitäthän mukaan englannin kielisen ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Hakea kannattaa mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huomaathan, että tehtävään valituille tullaan tekemään taustatarkistus ja aikaisempi maksuhäiriömerkintä on estetehtävän saamiselle.

Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin rekrytointikonsultit Laura Parvianen p. 040 631 0261 [email protected] sekä Elina Ruha [email protected] p. 040 627 8528.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.