Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

FÖRSÄLJNINGSRESKONTRA, MYYNTIRESKONTRANHOITAJA, osa-aikainen

KSF Media är det ledande svenskspråkiga medieföretaget i Finland och är utgivare av landets största svenskspråkiga dagstidning Hufvudstadsbladet samt lokaltidningarna Östnyland, Västra Nyland och Hangötidningen-Hangonlehti. KSF Media sysselsätter kring 120 personer och har en omsättning på ca. 19 miljoner €. KSF Media ägs av Föreningen Konstsamfundet.

Haemme toimeen tarttuvaa ja luotettavaa

Myyntireskontranhoitajaa osa-aikaiseen projektiin.

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen, jonka kesto on arviolta kuusi kuukautta. Osa-aikaisuuden työmäärä on noin 7-20 tuntia viikossa sopimuksen mukaan. Tehtävät työtunnit voi sovittaessa jakaa useammalle päivälle viikossa, mutta työajan tulee sijoittua toimistoaikojen puitteisiin. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa erittäin hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Työkielemme ovat ruotsi ja suomi, jonka vuoksi toivomme valitulta henkilöltä hyvää ruotsin kielen kirjallista taitoa. Pärjäät myös ilman ruotsia ja tarjoamme sinulle kielikylvyn, jos olet halukas oppimaan tai poistamaan ruostetta osaamiseltasi!

Tehtävässä vastuullasi on yleinen myyntireskontran hoitaminen, laskutus, mahdollisten virheiden korjaaminen, maksumuistutuksien lähettäminen sekä reklamaatioiden käsitteleminen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Controllerin, ulkoisen yhteistyökumppanin sekä myyjien kanssa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aiempaa kokemusta laskutuksesta/myyntireskontran hoidosta ja mahdollista soveltuvaa opiskelutaustaa taloushallinnon parista. Kokemus Netvisorin käytöstä on eduksesi, mutta odotamme sinulla olevan aiempaa kokemusta taloushallinnonjärjestelmistä. Toivomme sinulla olevan positiivinen asenne työntekoon sekä huolellinen työskentelyote. Työskentelet tarkasti ja vastuuntuntoisesti tehtävässäsi. Tärkeintä tehtävässä onnistumisen kannalta on, että ymmärrät laskutusprosessin sekä reskontran ja kirjanpidon yhteyden.

Tarjoamme sinulle työsuhteen hyvähenkisessä toimistossa ja miellyttävät työskentelytilat. Työyhteisömme on ruotsinkielinen, joten tarjolla on hyvä tilaisuus myös kielikylvylle! Kollegat ovat mukavia ja tarjoavat tukea parhaansa mukaan. Huumorilta ja naurulta et tule toimistossamme välttymään!

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian, jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.