ICT System Specialist (verkko)

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Oletko sinä etsimämme ICT System Specialist, joka innostuu uusimmasta teknologiasta ja osallistuu rohkeasti asiakkaidemme liiketoiminnan tulokselliseen kehittämiseen palveluidemme avulla?

Triuvarella asiantuntijat ovat keskeisessä roolissa asiakkaidemme liiketoiminnan menestyksen ja kasvun mahdollistajana. Asiantuntijamme työskentelevät työasemien, palvelimien (Windows Server, Linux, Hyper-V, VMware), verkkojen (Cisco, Watchguard), tietoturvan, sähköposti- ja viestintäratkaisujen (Microsoft 365) sekä varmistusratkaisujen (Arcserve, Veeam) parissa. Voit hallita useamman edellä mainituista, tai olla muutaman aihealueen syvällisempi osaaja. Työnkuvaa on mahdollista kohdistaa henkilön osaamisprofiilin mukaan.

Triuvarella verkkopalveluihin erikoistuneen ICT System Specialistin vastuualuisiin kuuluu verkkoympäristöjen suunnittelu, asennus, ylläpito ja vianselvitys niin projektityönä kuin päivittäisenä ylläpitona. Arvostamme erityisesti kokemusta Meraki-tuotteista keskitettyjen ja hallittujen verkkoratkaisujen ympäristönä. Työtehtäviisi kuuluvat myös myynnin tukena toimiminen tarvekartoituksissa ja asiakaskeskeisten ratkaisujen innovoimisessa. Mikäli taidat wlan-mittaukset (esim. Ekahau) ja suunnittelun, voivat ne olla osa työkuvaasi. Johdat omaa työtäsi ammattitaitoisesti, ihmisläheisesti ja ennakoivasti. Pidät rimaa korkealla, viet asioita eteenpäin ja pidät ohjat käsissäsi positiivisella fiiliksellä!

Etsimällämme ICT System Specialistilla on jo useamman vuoden kokemus ICT-alalta, joka ymmärtää laaja-alaisesti perus ICT-infran toiminnallisuudet sekä pysyy ajan hermoilla jatkuvasti uudistuvissa teknologioissa. Me triuvarelaiset olemme innovatiivisten ammattilaisten työyhteisö, johon otamme uuden ICT-asiantuntijan innokkuudella vastaan. Arvomme sosiaalisuus, joustavuus, tavoitettavuus ja asiakaslähtöisyys peilaavat yrityskulttuuriamme ja jokaisella triuvarelaisella on vapaus käyttää ammattitaitoaan työssään arvojemme mukaisella tavalla. Meillä saat tueksesi lämminhenkisen työyhteisön ja nykyaikaiset työkalut. Triuvarella työskentelemme sujuvasti englannin ja suomen kielellä, ruotsin kielen taidon katsomme eduksesi.

Triuvarella on tyytyväisiä asiakkaita ympäri Suomen pienistä yhden hengen yrityksistä satoja työntekijöitä työllistäviin organisaatioihin. Toimistomme sijaitsevat Tampereella, Vantaalla, Espoossa, Vaasassa ja Oulussa. Toivomme sinun työskentelevän Tampereen konttorillamme, mutta olemme varsin joustavia toimipisteen ja hybridityöskentelymallin suhteen. Suurimman osan asiakastyöstäsi pystyt hoitamaan etänä, mutta toisinaan asiat vaativat myös paikan päällä käyntiä. Ajokortti ja oma auto auttavat tehtävässä toimimisessa.

Tarjoamme aidosti hyvän työyhteisön ja loistavan mahdollisuuden toteuttaa ja kehittää kokonaisvaltaisesti yrityksemme ja asiakkaidemme liiketoimintaa ammattitaitosi kautta. Meillä on rento työilmapiiri, huikeat työkaverit ja oikeasti työntekijöistään välittävä työnantaja. Keskimääräinen kuukausipalkkasi on +/- 4 000 euroa kuukaudessa osaamisen tasostasi riippuen. Työsuhdettasi Triuvarella tukee mm. monipuolinen työterveys, kattavat vakuutukset, lounas-, liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointietu ja kirsikkana kakun päällä itse valitsemasi työvälineet.

Kiinnostuitko lukemastasi, hienoa! Hakuohjeet ovat tässä:
Rekrytoinnista vastaa Experis. Hae paikkaa rohkeasti oheisen Experiksen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Liitä mukaan CV:si, hakemuskirjeesi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antavat
Triuvaren ICT Service Director Antti Patronen [email protected] tai 0409128491
Experiksen Recruitment Consultant Niina Kronqvist [email protected] tai 040 516 9903.

Triuvare Oy on aidoista asiakaspalvelijoista koostuva noin viidenkymmenen hengen ICT-firma. Meiltä saat halutessasi yhden pysähdyksen taktiikalla kaiken, mitä tarvitset toimivaan IT-infraan. Voit ulkoistaa meille kaikki IT-huolesi tai vain osan niistä. Erityisosaamisemme on joustavissa tuki- ja ylläpitopalveluissa, pilvipalveluissa sekä IT-ympäristön laajemmissa kehitysprojekteissa. Olemme laite- ja sovellusriippumattomia, jotta voimme tarjota asiakkaillemme heille aidosti parhaiten sopivia ratkaisuja. Yrityskaupan myötä Triuvare liittyy osaksi Frendy Oy:tä, ja tulevaisuudessa meidät tunnetaan Frendyinä. www.triuvare.fi ja frendy.fi

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.