IT-arkkitehti

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.A-lehdet-konserni on mediasisältöjen, digitaalisen kaupankäynnin ja kasvumarkkinoinnin edelläkävijä. A-lehtien medialiiketoiminta julkaisee yli kahtakymmentä lukijoiden rakastamaa aikakauslehteä, tuottaa Suomen suosituimpia digitaalisia medioita verkkoon, edustaa noin kolmeakymmentä erilaista vaikuttajaa ja kehittää koko ajan uusia mediakerronnan muotoja. Konserniin kuuluvat A-lehdet Oy:n lisäksi kasvumarkkinointiyritys Genero, pohjoismaisen designin kansainvälinen verkkokauppa Finnish Design Shop sekä Suomen suurin kellojen ja korujen verkkokauppa Keskisen Kello.

IT-arkkitehti

Haemme teknologiapalvelujemme vahvistukseksi käytännönläheistä ja kokenutta IT-arkkitehtia.

Työskentelet sovellusratkaisut-tiimissä yhdessä sovelluskehittäjien ja teknisten pääkäyttäjien kanssa. Toisen IT-tiimimme vastuulla ovat infrastruktuuri, konesali ja käyttäjien päivittäiset palvelut.

Suunnittelet tehtävässä A-lehtien IT-arkkitehtuuria kohti tulevaisuuden tarpeita. Vastuullasi on yrityksen IT-arkkitehtuurin kokonaisuus ja sen kehittäminen. Käytännön töitä teet yhteistyössä muun tiimin kanssa.

Tehtävässä on oleellista osata kuvata IT-järjestelmien teknologiakomponentit ja tietovirrat sekä laatia muutos- ja kehitystöistä arkkitehtuurin ja toimenpiteiden tiekarttoja. Arkkitehtuurisuunnittelun lisäksi osallistut teknisiin toteutuksiin. Pystyt tarvittaessa myös johtamaan kehitystiimin työtä ja vetämään IT-projekteja. IT-arkkitehdin tehtävässä raportoit teknologiapalvelujen vetäjälle, Head of IT Jaakko Pellille.

Tehtävässä tarvitset

 • ymmärrystä sovellusten modernisoinnin tarpeista ja ratkaisuista
 • tietoturvaosaamista osana tapaasi toimia
 • pilvipalveluteknologioiden tuntemusta ja käytännön kokemusta Microsoft Azure -ekosysteemiin liittyvissä projekteissa.

Toivomme sinulta kokemusta aiemmasta arkkitehtiroolista tai teknisen projektipäällikön tehtävistä. Kokemus sovelluskehityksestä, tietokannoista, datasta ja integraatioista antavat hyvät edellytykset menestyä tässä tehtävässä.

Etsimme sinua, joka

 • osaat kuunnella kollegoita, toimia kokoavana teknisenä voimana ja kiteyttää nykytilanteen ja tulevaisuuden tarpeet ymmärrettävästi
 • olet aktiivinen ja haastat tarvittaessa muita tehdyistä ratkaisuista rakentavasti
 • teet töitä hands on -asenteella ja haluat olla osa uutta luovaa kasvuyhtiötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän innostavassa mediatalossa. Pääset työskentelemään ja kehittämään osaamistasi innovatiivisessa ympäristössä, jossa kuluttaja- ja yritysmyynnin, verkkokaupan ja digitaalisten verkkopalveluiden järjestelmät sekä niiden integroinnit ovat tärkeä osa menestyvän liiketoiminnan perustaa.

Toimintakulttuurimme on avoin ja rento. Meille on tärkeää yhdessä tekeminen ja toistemme arvostaminen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Sujuva etätyö ja työskentely upeissa maisemissa Helsingin Kulosaaressa hyvien liikenneyhteyksien varrella mahdollistavat työn ja vapaa-ajan joustavan yhdistämisen. Haluamme olla edelläkävijöitä ja muuttaa mediaa, ja toivomme sinulta samaa kunnianhimoista tavoitteellisuutta ja sitoutuneisuutta.

Henkilöstöetumme ovat monipuolisia. Meillä saat muun muassa:

 • toimivan työterveyshuollon Aavassa
 • Auntien matalan kynnyksen mielen hyvinvointipalvelut
 • ePassi-edun liikuntaan, kulttuuriin ja työmatkoihin sekä lounasedun
 • työsuhdepyöräedun
 • ostoetuja konsernin yhtiöiden tuotteista
 • Hoivanet-palvelun sairaan lapsen turvalliseen hoitoon
 • mahdollisuuden jopa kolmen kuukauden etätyöhön ulkomailla

Hakuohjeet
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Teija Pihlajamäki, p.044506 1105, [email protected]

Hae tehtävään osoitteessa www.experis.fi viimeistään perjantaina 25.11.2022.

Toimi heti - odotamme innolla hakemustasi!

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.