IT-projektipäällikkö, Asuntosäätiö

Asuntosäätiö on yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa, ja Suomen suurin asumisoikeusyhteisö. Tarjoamme lähes 18 000 kotia 31 paikkakunnalla; asokoteja, vuokrakoteja ja omistuskoteja. Vuosittain käynnistämme noin 400 uuden asunnon tuotannon. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli lähes 200 miljoonaa euroa.

Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua. Maailma ympärillämme muuttuu, mutta yksi asia pysyy: koti on tärkein. Uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille.

Haemme ammattitaitoiseen kehitystiimiimme IT-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Tehtävänäsi on kehittää kanssamme alan parasta asiakaskokemusta asiakaskeskeisen strategiamme mukaisesti. Vastuullasi on asiakasjärjestelmän (CRM) tuleva käyttöönotto sekä nykyisen asiointi- ja viestintäpalvelumme Kotikulman kehittäminen. Otamme käyttöön uuden kiinteistöalan toiminnanohjausjärjestelmän Kennon vuonna 2023 ja vetovastuu projektista on sinulla. Lähivuodet tulevat olemaan mielenkiintoista aikaa, sillä järjestelmämme sekä käyttäjiemme työvälineet ja prosessit uudistuvat laajasti, asiakaskokemuksen ollessa muutoksen keskipisteenä.

Onnistuaksesi työssäsi, toivomme sinulta useamman vuoden kokemusta ketterästä kehittämisestä (Agile tai Scrum) sekä digitaalisen palvelu- tai tuotekehitysprojektin projektipäällikkönä toimimisesta. Katsomme eduksi CRM-ratkaisujen, kuten MS Dynamics CRM tai Salesforcen tuntemisen, etenkin jos olet toiminut järjestelmän pääkäyttäjänä.

Edellytys työssä menestymiselle on, että sydämesi sykkii kokonaisvaltaiselle asiakaskokemuksen kehittämiselle ja osaat pitää langat käsissäsi monimutkaisissakin projekteissa. Olet kannustava ja yhteistyökykyinen projektiammattilainen sekä ymmärrät dokumentoinnin tärkeyden.

Toivotamme sinut tervetulleeksi seitsemän hengen kehitystiimiin! Tiimin vastuulla on konsernin kehittämiseen liittyviä vastuita sekä IT-asiat. Tiimin ja esihenkilön tuki varmistavat onnistumisen tehtävässäsi. Lisäksi meillä on kehittämisestä innostuneita liiketoiminnan asiantuntijoita, jotka osallistuvat omalla panoksellaan tuleviin projekteihin. Toimintamallimme mukaisesti kehitystiimit sijaitsevat yleensä toimittajilla.

Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet kehittymiseen sekä näköalapaikan asumisen toimialaan. Käytössäsi ovat kattavat henkilöstöetumme, kuten kulttuuri- ja liikuntaedut sekä tavallista laajemmat työterveyspalvelut sisältäen mm. hammashuollon. Tarjoamme myös mahdollisuuden joustavaan työhön: voit työskennellä joko viihtyisissä toimitiloissamme Espoon Tapiolassa tai sinulle parhaiten sopivassa työympäristössä. Panostamme yhteisöllisyyteen, ja luomme yhdessä mahdollisuuksia erilaisiin kohtaamisiin sekä työaikana että vapaa-ajan toiminnan merkeissä. Tutustu meihin tarkemmin verkkosivuillamme asuntosaatio.fi.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää oheisen linkin kautta https://www.experis.fi/tyo/it-projektipaallikko-asuntosaatio. Lähetä Cv:si palkkatoiveineen viimeistään 29.12.

Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Liisa Jenkins, puh. 050 5273453, [email protected] ja Henrik Grönqvist, puh. 050 3699464, [email protected].

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.