Järjestelmäasiantuntija, Sallila Energiapalvelut


Smart Energiapalvelut - Yhdessä menestymme
Sallila Energiapalvelut Oy on energia-alan toimijoiden strateginen kumppani, joka tuottaa kilpailukykyä parantavia, erityisosaamista vaativia energia-alan tietopalveluita. Sallila Energiapalvelut Oy on osa Sallila -konsernia, jonka liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa. Asiantuntijaorganisaatiomme koostuu viidestätoista ammattilaisesta.
Haemme nyt Sallila Energiapalveluille

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA.

Tehtävässä vastaat asiakasyrityksemme ICT-ulkoistuspalveluista. Olet järjestelmäarkkitehtuurin ammattilainen: kartoitat asiakkaan palvelutarpeen, suunnittelet ja tarjoat ratkaisun, sekä käynnistät ja viet projektin onnistuneesti alusta loppuun. Sisäisten yhteistyökumppanien lisäksi toimit alihankkijaverkoston tukena ja koordinoit heidän työtänsä. Ympäristö, jossa toimit, on kooltaan noin 100 palvelinta, ja erivaiheissa menossa olevia työkokonaisuuksia voi olla kymmeniä saman aikaisesti, joten omaat erinomaiset priorisointi- aikataulutus ja projektinhallintataidot kokonaisuudessaan. Teknisen kokemuksen lisäksi arvostamme kokonaisnäkemystä ja -ymmärrystä ICT palvelutuotannosta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet tottunut toimimaan tiimissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, sekä sinulle on kertynyt jonkun verran jo työkokemusta järjestelmäasiantuntijan, -arkkitehdin tai vastaavan tehtävistä seuraavien tekniikoiden parissa:

  • Microsoft palvelimet
  • Microsoft AD ja Azure
  • Microsoft SCCM
  • Integraatiot
  • Tietoliikenne / lähiverkkojen / WAN-verkkojen tekniikatEduksesi katsotaan ehdottomasti kokemus energia-alalta, ja / tai seuraavista osa-alueista: Citrix-tuotteet, palvelinvirtualisointi, tietoturvallisuuden kehittämishankkeet, EU GDPR ja NIS-direktiivit, ITIL, MS Intune / Autopilot, PowerShell.

Tehtävää voidaan räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisten ja ammatillisesti haastavien tehtävien lisäksi mm. joustavat työajat, etätyömahdollisuuden, liikunta- ja kulttuuriedun, lomahuoneistoedun ja työsuhdepuhelinedun. Pulpettisi sijainti voi olla valintasi mukaan Pirkkala, Forssa, Eura tai Loimaa. Työtä voi osin suorittaa myös etätyönä, kunhan joku yrityksen toimipisteistä on sinulle järkevien kulkuyhteyksien päässä. Tehtävä on vakituinen, ja täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää 30.4. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.manpower.fi tehtävän "Järjestelmäasiantuntija, Sallila Energiapalvelut" -kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen seniorkonsultti Kati Hakalax to 15.4. klo 9:30-10, sekä ma 26.4. 9-10, p. 0503909787.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.