Laskennan asiantuntija, Asuntosäätiö

Asuntosäätiö on yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa, ja Suomen suurin asumisoikeusyhteisö. Tarjoamme lähes 18 000 kotia 31 paikkakunnalla; asokoteja, vuokrakoteja ja omistuskoteja. Vuosittain käynnistämme noin 400 uuden asunnon tuotannon. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli lähes 200 miljoonaa euroa. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua. Maailma ympärillämme muuttuu, mutta yksi asia pysyy: koti on tärkein. Uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille.

Ammattitaitoinen ja dynaaminen 12 osaajan taloustiimimme hakee joukkoonsa

LASKENNAN ASIANTUNTIJAA.

Tehtävänäsi on asuntokantamme raportoinnin kehittäminen ja ylläpito. Tuet liiketoiminnan ohjaamista ja kehittämistä keräämällä, validoimalla ja analysoimalla dataa sekä visualisoimalla sen ymmärrettävään ja hyödynnettävään muotoon.

Tehtäviäsi ovat esimerkiksi asuntojen vastikehinnoitteluprosessiin sekä uudishankkeidemme kannattavuuslaskelmien laatimiseen osallistuminen. Olet merkittävässä roolissa käyttövastikebudjetoinnin sekä käyttövastikkeiden jälkilaskelmien laatimisessa. Tunnistat ja tuot esille raportointikohteita. Lisäksi tuotat sujuvasti sekä toistuvaa että nopeasti tarvittavaa raportointia. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä konsernin eri toimintojen kanssa ja osallistut prosessiemme kehittämiseen.

Onnistuaksesi työssäsi, toivomme sinulta kokemusta datan käsittelystä ja BI-raporttien rakentamisesta (esim. Tableau tai Qlik Sense) sekä erinomaisia Excel-taitoja. Sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot, looginen päättelykyky sekä kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Työskentelytapasi on ketterä ja tuloksia aikaan saava sekä työskentelet tarkasti ja analyyttisesti myös paineen alla. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja kommunikoit sujuvasti suomen kielellä. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Kokemus kiinteistöalan laskenta- tai raportointitehtävistä sekä ohjelmointitaidot katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.

Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet kehittymiseen sekä näköalapaikan asumisen toimialaan. Käytössäsi ovat kattavat henkilöstöetumme, kuten kulttuuri- ja liikuntaedut sekä tavallista laajemmat työterveyspalvelut sisältäen mm. hammashuollon. Tarjoamme myös mahdollisuuden joustavaan työhön: voit työskennellä joko viihtyisissä toimitiloissamme Espoon Tapiolassa tai sinulle parhaiten sopivassa työympäristössä. Panostamme yhteisöllisyyteen, ja luomme yhdessä mahdollisuuksia erilaisiin kohtaamisiin sekä työaikana että vapaa-ajan toiminnan merkeissä. Tutustu meihin tarkemmin verkkopalvelussamme: asuntosaatio.fi.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää linkin kautta https://www.experis.fi/tyo/laskennan-asiantuntija-asuntosaatio. Lähetä Cv:si palkkatoivomuksella viimeistään 31.12.2021.

Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Terhi Airas, terhi.airas(at)fi.experis.com ja Liisa Jenkins, puh. 050 5273453, liisa.jenkins(at)fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.