Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Logistiikan työnjohtaja, Loimaa

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

Teknisen Kaupan ryhmään kuuluva Vilakone Oy suunnittelee ja valmistaa Wille-monitoimikoneita ja Vila-työlaitteita Loimaalla. Vilakone on Pohjoismaiden johtava ympäristönhoitoon tarkoitettujen monitoimikoneiden valmistaja. Lue meistä lisää www.wille.fi

Haemme Loimaalle vakituiseen työsuhteeseen

LOGISTIIKAN TYÖNJOHTAJAA

Työskentelet osana logistiikan tuotantoprosessia työnjohtoalueenasi n. 10 hengen logistiikkatiimi, johon kuuluu saapuvan materiaalin vastaanotto, hyllytys sekä materiaalin keräily tuotannon tarpeisiin, inventointi ja kotiin kutsut sekä valmiiden koneiden ja laitteiden lähetys.

Tehtävässäsi vastaat päivittäisistä operatiivisista tehtävistä, joihin kuuluu mm. tehtävien jakaminen, työnteon sujuvuuden varmistaminen ja mahdollisten ongelmien selvittäminen sekä erilaiset logistiikan kehitysprojektit. Olet myös aktiivisesti mukana Venäjän tehtaan logistisissa toiminnoissa. Johdat tiimiäsi omalla esimerkilläsi - sinulla on kokemusta esimiestehtävistä ja "pilkettä silmäkulmassa" -asennetta, jotta saat tiimin toimimaan motivoituneesti, tehokkaasti kannustavalla otteellasi.

Toimintatyyliltäsi olet luontainen organisaattori, jolla pysyy monet langat käsissä. Olet työssäsi järjestelmällinen ja tarkka, jolla on aito halu kehittää logistiikkatoimintojamme. Olet tottunut järjestelmien käyttäjä, kokemus SAP:sta katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta

  • alalle soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta
  • kokemusta esimiestyöskentelystä
  • hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja
  • oma-aloitteisen, pitkäjänteisen, tehokkaan ja tuloksellisen työotteen
  • hyvää englanninkielen taitoa
  • ajan tasalla olevaa IT-osaamista.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, monipuolisen ja vaihtelevan tehtävän, jossa saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä osaamisesi mukaan. Pääset työskentelemään markkinajohtajan laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisujen parissa, vakavaraisessa ja arvostetussa suomalaisessa monialakonsernissa.

Toteutamme haun yhteistyössä Experiksen kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Area Manager Reeta Karinti, p. 050 390 9831 ti 11.2. klo 9.00-10.00 ja to 13.2. klo 9.30-10.30.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.2.2020 osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan hakemuksesi tehtävään LOGISTIIKAN TYÖNJOHTAJA, Loimaa.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.