Monipalvelutyöntekijä, Coor

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9100 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 905 miljoonaa euroa. Lisätietoa https://www.coor.fi/

Haemme asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä

MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ / SIIVOOJAA Vaasaan

Työpäivääsi kuuluu yhden yrityksen ylläpitosiivoustehtävien lisäksi muita kiinteistön viihtyisyyteen liittyviä tehtäviä, kuten viherkasvien hoitoa ja kalustemuutoksia. Työpaikkasi sijaitsee 3,5 km:n etäisyydellä Vaasan keskustasta. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle alkuun 6 kk:n määräaikaisen työsuhteen Manpower Oy:n kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus rekrytoitua Coorille. Työ on kokoaikainen (37,5 h/viikko) ja työvuorot ovat arkisin kello 6-14. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Hae tehtävää HETI osoitteessa www.manpower.fi ja liittämällä cv:si hakemukseen. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala p. 040 652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.