Moottoreiden tekninen asiantuntija

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.kW-set Oy on varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden myyntiin, vuokraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Toimimme yhteistyössä luotettavien isojen eurooppalaisten varavoimakonevalmistajien kanssa ja olemme mm. Cummins varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden maahantuoja. Tuotevalikoimamme kattaa teollisuusluokan dieselgeneraattorit 11 kVA - 3300 kVA, isommat tehot ovat mahdollisia asentamalla useampi laite rinnan. Laajan toimittajaverkostomme ansiosta pystymme toimittamaan aina oikeanlaisen koneen asiakkaan tarpeisiin.

Periaatteemme "Me pidämme sen käynnissä" mukaisesti hoidamme tuotteidemme asennukset, käyttöönotot, kunnossapidon ja varaosapalvelun. Huoltosopimuksemme varmistaa säännölliset huollot ajallaan. Vuokraustoiminnassa toimitamme myös teollisuusluokan jäähdytyslaitteet prosessin tai tuotannon jäähdyttämiseen.

Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 13 miljoonaa euroa ja työllistämme 28 henkilöä. Lue meistä lisää: www.kwset.fi

Haemme kasvavaan organisaatioomme motivoitunutta ja ammattitaitoista MOOTTOREIDEN TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA, joka on erikoistunut moottoreiden toimintaan ja kunnossapitoon. Mikäli sinulla on intoa ja mahdollisesti jo osaamista dieselmoottoreiden käyttöönotosta ja kunnossapidosta, tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää ja hyödyntää osaamistasi varavoimakoneiden parissa.

Moottoreiden teknisenä asiantuntijana toimit keskeisessä roolissa varavoimakoneiden mekaanisissa ongelmanratkaisu-, korjaus- ja huoltotöissä. Lisäksi pääset osallistumaan asennus, käyttöönotto, suunnittelu ja koulutustehtäviin osaamistasosi mukaisesti.

Tehtävä edellyttää sinulta

  • Teknistä koulutusta esim. ajoneuvoasentaja tai merenkulun- tai laivatekniikan insinööri ja/tai kokemusta moottoreiden käyttöoton ja kunnossapidon parista
  • Vahvaa teknistä ymmärrystä moottoreista ja niiden toiminnasta
  • Hyvää ongelmanratkaisukykyä ja kykyä ratkaista vaativia mekaanisia ongelmatilanteita
  • Kyky itsenäiseen ja tarkkaan työskentelyyn
  • Hyvät viestintätaidot ja kyky toimia tiimissä
  • Englannin kielen taitoa; manuaalit ja kommunikointi valmistajien kanssa ovat englanniksi
  • Mahdollisuutta tehdä liikkuvaa työtä asiakkaidemme luona

Miksi kW-setille?

Meillä saat olla oma itsesi ja vapauden vaikuttaa omiin tehtäviesi työskentelytapoihin. Ihmisläheisessä ja yhteisöllisessä kulttuurissamme kuulemme, jaamme ja opimme toisiltamme. Jottei päiväsi tule yksitoikkoisiksi, monipuolisissa ja haastavissakin asiakasprojekteissa tulet takuulla oppimaan uutta, kehittymään ja syventämään osaamistasi. Voit olla alastamme kiinnostunut työuran alkuvaiheessa oleva osaaja tai kokenut alan ammattilainen - meillä on valmius räätälöidä toimenkuva ja vastuu sekä myös kouluttaa sinut rooliin.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää pian, viimeistään 30.11.2023 mennessä www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultti: Liisa Jenkins: [email protected], puh. 050 527 3453

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.