Palkka- ja taloushallinnon ammattilainen

Tampereen Särkänniemi Oy on vuonna 1966 perustettu Tampereen kaupungin omistama matkailuyhtiö. Särkänniemi on ilon ja elämysten alusta, Suomen monipuolisin matkailukohde ja Tampereen matkailun suurin vetovoimatekijä. Särkänniemen elämyskokonaisuuteen kuuluvat tällä hetkellä huvipuisto, akvaario, Näsinneulan näkötorni ja Koiramäen eläinpuisto, planetaario sekä maamme parhaimpiin ravintoloihin kuuluva Ravintola Näsinneula. Alueelta löytyy myös Tampereen kaupungin hallinnoima Sara Hildénin taidemuseo. Lue lisää www.sarkanniemi.fi


Etsimme PALKKA- JA TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA vakituiseen työsuhteeseen.


Palkka- ja taloushallinnon ammattilaisen tehtäviin kuuluu palkanlaskenta ja taloushallinnon työt. Kesäkautena tehtäviisi kuuluu palkanlaskenta tuntityöntekijöillemme ja talvikautena osto- ja myyntireskontranhoito, kirjanpidon alustavat tehtävät, toimistotyöt ja järjestelmäpääkäyttäjyyttä. Työnkuva muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.


Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta ja kokemusta palkkahallinnon tehtävistä. Sinulla on itsenäinen, huolellinen ja vastuullinen ote työhösi. Koulutus- ja kokemustaustan lisäksi arvostamme vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Odotamme myös, että sinulla on kokemusta eri taloushallinnon järjestelmistä (esim. Sympa, Quinyx, SD-worx).


Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, motivoivan palkitsemismallin, kannustavan työilmapiirin sekä kehittymismahdollisuuksia. Kulttuurimme on nuorekas, meillä on rento tekemisen meininki ja meillä viihdytään, mistä kertoo mm. pitkät työsuhteet. Yrityksemme tarjoaa hyvät työsuhde-edut kuten erinomaisen työterveyshuollon, Smartumin liikunta- ja kulttuuriedut, ilmaisia huvipuistolippuja ja lippualennuksia sekä ilmaisen parkkipaikan. Yrityksessämme on mahdollista osittaiseen etätyöhön erikseen sovittaessa.

Tule mukaan rakentamaan Tampereen Särkänniemen menestystä!


TÄYTÄ HAKEMUS!
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa. Haethan tehtävää oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä! Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Niina Kronqvist p. 040 516 9903 [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.