Palkka- ja taloushallinnon assistentti,Sarastia Oy

Sarastian asiakkaita ja omistajia ovat julkisen sektorin toimijat. Sarastia tekee töitä asiakkaidensa eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yritys tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.
Sarastia-konserniin kuuluvat myös tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Suomen Kuntaperintä Oy ja Onvire Oy.

PALKKA- JA TALOUSHALLINNON ASSISTENTTI

Etsimme palkka- ja taloushallinnon osaajia kahden kuukauden mittaiseen työsuhteeseen Sarastialle.

Tehtävänkuvan sisältö vaihtelee osittain valitun henkilön osaamisen mukaan. Ydintehtävänä on tulorekisterin täsmäytys ja tietojen päivittäminen järjestelmään yhdelle asiakkaalle, sekä jonkin verran palkkakirjanpitoa. Mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta palkkahallinnosta ja palkkojen käsittelystä, niin työtehtävää voidaan painottaa näihin tehtäviin.

Voit tehdä työtä tilanteesi mukaan joko osa-aikaisena tai täysipäiväisenä (37,5 h/vko). Voit tehdä töitä joko toimistolla tai etäyhteyksien kautta. Mikäli työskentelet etänä, saat käyttöösi työvälineet, jotka tulee noutaa jostain Sarastian toimipisteestä, mutta tehtävään perehdytys ja itse työ on mahdollista tehdä myös etänä. Jos työskentelet mieluummin toimistolla, olet tervetullut Sarastian mihin tahansa 15 kaupungissa sijaitsevista toimistoista (Rovaniemi, Varkaus, Kajaani, Kouvola, Kotka, Turku, Salo, Nummela, Lahti, Hämeenlinna, Pori, Kangasala, Hyvinkää, Lempäälä, Kankaanpää).

Toivomme sinulta taloushallinnon koulutustaustaa ja/tai työkokemusta sekä ymmärrystä taloushallinnon työtehtävistä sekä palkkahallinnosta. Sinulla on perustason IT-taidot ja pärjäät MS Office-ohjelmien kanssa (Excel), Mepco-osaaminen on tehtävässä eduksi. Työotteeltasi olet vastuullinen, tarkka ja huolellinen, kykenet ottamaan nopeasti haltuun uusia kokonaisuuksia.

Työaika sijoittuu joustavasti klo 7-17 välille arkipäivisin. Tarjoamme tehtävään kuukausipalkan (2000-2200€/kk, osaamisesta ja taustasta riippuen) sekä etänä työskennellessäsi etätyölisän 25€ /kk.
Työt alkavat mahdollisimman pian, heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tammikuun aikana selviää mahdollisuus jatkoon. Työsuhteen juridisena työnantajana toimii ManpowerGroup.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan sitä mahdollisimman pian! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja valinnat tehdään ripeällä aikataululla. Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Anu Erkkilä ([email protected] / 040 546 0862), joka vastaa rekrytointiprosessista Sarastian kumppanina.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.