Palveluasiantuntija, Ilmarinen

Tule kanssamme rakentamaan parempaa työelämää
Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Keräämme ja sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti. Rakennamme parempaa työelämää ja edistämme työkykyä. Näin tuemme koko Suomen menestystä.

Ilmarislaisuus avaa sinulle mahtavan näköalapaikan mielenkiintoiseen työeläkealaan ja suomalaiseen yrityselämään, monipuolisen tehtäväkentän, mahdollisuuksia haastaa itseäsi ja yhteistyötä parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Hyvä työelämä on meille tärkeää ja panostamme siihen vahvasti. Satsaamme laadukkaaseen johtamiseen, kehitämme tekemisen tapojamme aktiivisesti ja toimimme ketterästi. Haluamme menestyä yhdessä.
Kiinnostuitko ilmarislaisuudesta? Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat

Haussa Palveluasiantuntijoita, vakuutuspalveluun!


Huolehdimme Ilmarisen vakuutuspalvelussa yritys- ja yrittäjäasiakkaidemme päivittäisestä työeläkevakuutuspalvelusta. Palvelemme asiakkaitamme monikanavaisesti verkossa, puhelimessa, sähköpostitse, somessa ja chatissa. Palveluasiantuntijana kohtaat asiakkaitamme eri kanavissa kymmeniä kertoja päivässä ja olet avainroolissa hyvän asiakaskokemuksen luomisessa.

Etsimme joukkoomme henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta digitaalisesta monikanavaisesta asiakaspalvelusta. Arvostamme aitoa asiakkaiden auttamishalua, kykyä omaksua digitaalisten työkalujen käyttö nopeasti sekä halukkuutta ideoida palveluumme liittyviä kehitystoimenpiteitä. Vakuutat asiakkaat iloisuudellasi ja aktiivisella asiakaskontaktin läpiviennillä sekä haet ja tarjoat luontevasti ratkaisuja asiakkaiden palvelutarpeisiin.

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen 31.12.2022 asti. Työpisteesi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan tuntumassa loistavien kulkuyhteyksien päässä ja työtä on mahdollista tehdä osin myös etänä. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8-17 välillä ja työvuorot sijoittuvat tälle ajalle.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat

 • TyEL- ja YEL- vakuutuksiin liittyvä monipuolinen asiakaspalvelu kaikissa palvelukanavissa (puhelin, sähköposti ja chat)
 • Vakuutuskäsittelyyn ja laskutukseen liittyvät tehtävät
 • Vakuutustuotteisiin liittyvä neuvonta ja myynti
 • Erinomaisen ja luotettavan asiakaskokemuksen tuottaminen
 • Tulostavoitteellinen työskentely ja jatkuva toimintamme kehittäminen

Odotamme sinulta

 • Kiinnostusta asiakaspalvelu- ja vakuutuskäsittelytehtäviin
 • Itseohjautuvaa työskentelytapaa ja hyviä tiimityöskentelytaitoja
 • Erinomaista englannin kielen taitoa ja eduksi katsomme ruotsin kielen osaamisen
 • Kykyä tehdä nopeatempoista ja vaihtelevaa työtä huolellisesti
 • Järjestelmäosaamista, työtä tehdään useita erilaisia tietojärjestelmiä hyödyntäen
 • Aitoa halua tehdä erinomaista asiakaspalvelua ja huolehtia asiakassuhteista
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
 • Soveltuvaa koulutustaustaa


Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Meille kannattaa tulla


Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaiseen yrityskenttään sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osana tuloksentekijätiimiä ja mukavaa työyhteisöä. Pääset käyttämään taitojasi ja osaamistasi laajasti. Työssäsi saat haastaa itseäsi ja tukenasi on vahvojen asiantuntijoiden verkosto.
Hyvä työelämä on meille tärkeää - tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Teemme merkityksellistä työtä ja haluamme olla vetovoimaisin työelämän kumppani - vastuullisesti sinua varten.

Hae nyt

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa! Ota yhteyttä meihin suoraan, kerro meille osaamisestasi ja hakuprosessi voi alkaa näinkin pienellä yhteydenotolla! Hakeminen on myös yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta ja pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittää osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan. Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian jo hakuajan puitteissa.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi +358401679091

Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi +358406310261

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.