Prosessityöntekijöitä Lapualle


Haemme asiakkaallemme Lapualle määräaikaiseen työsuhteeseen kahta

PROSESSITYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtäviisi kuuluu elintarvikealaan liittyvän tuotteen valmistusprosessin valvontaa sekä pakkaamon työtehtäviä. Työtä tehdään 1-vuorossa mutta edellytämme mahdollisuutta työskennellä myös 2 -vuorossa sekä tehdä tarvittaessa ns. päivystyskäyntejä. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja englanninkielen taitoa. Trukinajotaito katsotaan eduksesi.

Odotamme sinulta
- Prosessiteollisuuden koulutusta ja aikaisempaa kokemusta, mielellään elintarvikealalta
- Itsenäistä- ja tarkkaa työskentelyotetta
- Valmiutta työskennellä 2 -vuorossa sekä tehdä ns. päivystyskäyntejä
- Oma-aloitteisuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa
- Hyvää englannin kielen taitoa - trukinajotaito katsotaan eduksesi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen määräaikaisen vuokratyösuhteen. Työsopimus alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työtä on tarjolla ainakin syksyyn saakka. Työ on kokoaikainen, ensisijaisesti 1 -vuorotyötä mutta tarvittaessa voidaan työskennellä myös 2 -vuorossa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää HETI, www.manpower.fi -sivustolla ja liitä mukaan cv ja hakemuksesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.