Sijoituslaskenta-asiantuntija

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Haussa

Sijoituslaskenta-asiantuntija

Tule ja kasva sijoituslaskennan syväasiantuntijaksi yhdelle Suomen suurimmista sijoittajista!

Ilmarisen sijoitustoiminta on maailmanlaajuista. Hallinnoimme merkittävää sijoitussalkkua ja työskentelemme erittäin kattavasti eri sijoitusinstrumenttien parissa.

Sijoituslaskennassa vastaamme Ilmarisen arvopaperisijoitusten ja lainojen kirjanpidosta, tilinpäätöksestä sekä viranomaisraportoinnista. Laskenta-asiantuntijana pääset työskentelemään sijoitusinstrumenttien kirjanpito- ja raportointiprosessien parissa, ja sinulla on mahdollisuus kasvaa eri sijoitusinstrumenttien erityisosaajaksi. Jos viihdyt jatkuvasti kehittyvässä ja nopeatempoisessa sijoitusmaailmassa, tämä on taatusti yksi parhaista ja laaja-alaisimmista paikoista, jonka voit alalta löytää.

Olemme viime vuosina uudistaneet arvopaperikirjanpidon ja raportoinnin prosessejamme ja kehitämme niitä jatkuvasti. Uuden oppiminen ja oman työn kehittäminen on osa arkeamme. Arvopaperimarkkinoiden sääntelymuutokset ja uudet sijoitusinstrumentit tarjoavat hyvät mahdollisuudet uuden oppimiselle perehtymällä lainsäädännöllisiin kysymyksiin ja niiden soveltamiseen sijoituslaskennassa sekä osallistumalla projekteihin.

Tueksesi saat sijoituslaskennan asiantuntijoiden lisäksi koko sijoitusorganisaatiomme mukavat kollegat.

Sijoituslaskennan keskeisiä työtehtäviä ovat

 • sijoitusten juokseva kirjanpito
 • pääkirjatäsmäytykset
 • viranomaisraportointi
 • sijoituksiin liittyvät tilinpäätöstehtävät sekä osallistuminen tilintarkastukseen
 • arvopapereiden verotukseen liittyvät tehtävät

Onnistut ja menestyt tehtävässä, jos sinulla on

 • Muutaman vuoden kokemus kirjanpito- ja tilinpäätöstehtävistä
 • Tehtävään soveltuva koulutustausta, esim. tradenomi
 • Sijoitusinstrumenttien ja arvopaperimarkkinoiden perustuntemusta
 • Hyvät tietotekniset valmiudet
 • Hyvät valmiudet excelin käyttöön
 • Sujuva englannin kielen taito

Lisäksi tehtävässä menestyminen tukee

 • Kiinnostus lainsäädännöllisiin kysymyksiin
 • Kiinnostus prosessien kehittämiseen
 • Kiinnostus sijoitusten verotuskysymyksiin
 • Ratkaisuhakuista ja analyyttistä työotetta

Teemme töitä tiiviinä tiiminä, joten toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja.

Miksi Ilmariseen?

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä ja vastuullista työtä, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on työpaikka, jossa jokainen pystyy vaikuttamaan työnsä suuntaan. Se tarkoittaa selkeitä tavoitteita, ketteriä toimintatapoja ja jaettua johtajuutta. Olemme joukkue, jonka arvo ja arvot on helppo tunnistaa. Kaiken lähtökohtana on aidosti välittävä kulttuuri.

Työtä tehdään viihtyisissä ja moderneissa tiloissa Ruoholahdessa, mutta Ilmarinen tarjoaa myös laajat mahdollisuudet etätyöskentelyyn.

Olemme vetovoimaisin työelämän kumppani - vastuullisesti sinua varten. Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat.

Kiinnostuitko tehtävästä? Toivomme näin, hae nyt.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Experiksen kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Principal Recruitment Advisor Heli Villa, [email protected], p. 050 5703 680.

Hae tehtävää 16.10.2023 mennessä Ilmarisen sivujen kautta, https://tyopaikat.ilmarinen.fi

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.