Taloushallinnon assistentti - DNB Bank ASA

DNB Bank on Norjan suurin pankki ja kaiken kattava finanssitalo, joka tarjoaa palveluja sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Vuonna 2004 avatun Suomen toimipisteen, DNB Bank ASA Suomen sivukonttorin, asiakaskunta koostuu suomalaisista suuryrityksistä ja pohjoismaisista yrityksistä, joilla on toimintaa, esimerkiksi tytäryhtiö Suomessa. DNB Finland ASA tarjoaa yrityspankkipalveluita, pääasiassa luotonanto- ja kassanhallintaratkaisuja pohjoismaisille suuryrityksille. Vuonna 2019 perustettu tytäryhtiö DNB Auto Finance Oy rahoittaa uusia ja käytettyjä autoja sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille. Tällä hetkellä DNB:llä on Suomessa yhteensä noin 40 työntekijää.

Haemme TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA DNB Bank ASA:lle Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimistoon.

Tehtäviisi kuuluu rahansiirtoihin liittyviä toimia, kuten tilitysten kirjaamista sekä laskujen maksatusta.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään tunnetun pankkialan toimijan palveluksessa ja kerryttämään arvokasta työkokemusta tulevia taloushallinnon rooleja ajatellen. Pääset mukaan pieneen tiimiin, jossa panostetaan kaikkien avuliaisuuteen ja yritykseen, jossa työntekijät viihtyvät pitkään.

Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, sillä työajat ovat arkisin klo 15-17. Työt alkavat helmikuussa 2023 ja hyvälle tekijälle tarjotaan mahdollisuus pidempiaikaiselle työsuhteelle. Työssä on mahdollistettu myös hybridimalli!

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyden lisäksi tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta esimerkiksi avustavista taloushallinnon tehtävistä tai numeroiden parissa työskentelystä. Odotamme sinulta Excelin perusosaamista.

Kiinnostuitko, loistavaa! Hakuohjeet tässä:

Työsuhde solmitaan Manpowerin kanssa. Hae tehtävään oheisen Manpowerin hakulinkin kautta. Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa: liitä mukaan hakemusdokumenttisi, niin pääsemme lukemaan ja tutustumaan sinuun! Huomaathan, että tehtävään valitulle tullaan tekemään taustatarkistus ja aikaisempi maksuhäiriömerkintä on este tehtävän saamiselle.

Hakea kannattaa mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin rekrytoijat Emmi Lamberg p. 040 192 9008 [email protected] sekä Roosa Marjanen p. 040 567 9360 [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.