Talouspäällikkö

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.KWC Nordics Oy (ent. Franke Finland Oy ja Franke Medical Oy) on Naarajärvellä, Pieksämäen kaupungissa toimiva yritys, joka valmistaa ja myy lääkinnällisiin laitteisiin luokiteltuja pesu- ja desinfiointikoneita kotimaan terveydenalan laitoksille ja yrityksille sekä useiden edustajiemme kautta vientimarkkinoille. Yritys valmistaa ja myy myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuja mm. julkisiin saniteettitiloihin tarkoitettuja pesualtaita. Laajaan myyntivalikoimaan kuuluvat pesualtaiden lisäksi myös saniteettitilojen hanat, WC-istuimet ja kalusteet, kuten myös älykkäät suihkupaneeliratkaisut. Yrityksen liikevaihto v. 2021 oli n. 17 milj. euroa ja henkilöstön lukumäärä 95.

Haemme KWC Nordics Oy:lle Pieksämälle

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Talouspäällikkönä vastaat KWC Nordics Oy:n taloushallinnon kokonaisuudesta. Johdat budjetointia ja ennusteita sekä tunnistat riskejä. Laadit ja koordinoit tilinpäätöksiä ja tuet rahoitusstrategian kehittämistä. Annat taloudellista ja strategista ohjausta johdolle ja kehität menettelytapoja. Varmistat organisaation kirjanpitostandardien noudattamisen ja hallinnoit ulkoisen tilintarkastajan yhteistyötä. Lisäksi toimit esihenkilönä tiimillesi. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle.

Toivomme sinulta seuraavia taitoja ja osaamista

  • kokemusta vastaavasta tehtävästä (teollinen ympäristö)
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • hyvää kaupallista ja liiketoiminnallista ymmärrystä
  • ongelmanratkaisukykyä, johtamistaitoja ja tarkkaa työotetta paineenkin alla
  • MS Office - ja ERP - kokemusta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa työympäristössä. Terveydenhuollon laitteet on tulevaisuuden kehittyvä ala, joka tarjoaa myös vastaisuudessa mielenkiintoista työtä ja onnistumisen kokemuksia. Osittainen etätyöskentely on mahdollista.

Hae tehtävää

Mikäli edellä kerrotut asiat saivat sinut kiinnostumaan tehtävästä, jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveesi kera osoitteessa www.experis.fi hakulinkin kautta! Aloitamme hakijoiden käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Emma Montell p. 040 775 3231 tai [email protected].

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.