Tekninen myyjä, Ahlsell Oy

Ahlsell on pohjoismainen tekninen tukkukauppa. Myymme tuotteita ja palveluita yrityksille ja ammattilaisille, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa. Ahlsell-konserni on 140-vuotisen historiansa aikana luonut menestyksekkään ja kestävän toimintakulttuurin, jonka perustana on arvot vastuunkanto, avoimuus ja mutkattomuus.

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

sähkötoimialalle Kuopioon.

Tehtävänäsi on myyntiketjun hallinta alusta loppuun asti. Työssäsi muun muassa vastaanotat ja käsittelet tilauksia, lasket tarjouksia, sekä etsit ratkaisuja asiakkaille. Sinulla on oma asiakaskunta ja vastuualue missä toimit. Vastaat olemassa olevista asiakkaista sekä hankit aktiivisesti uusia. Työsi pääpaino on itsenäisessä työskentelyssä, joten olet oma-aloitteinen ja toimit järjestelmällisesti. Olet myyntihenkinen, ulospäinsuuntautunut ja vakuutat asiakkaat asiantuntemuksellasi.

Odotamme sinulta

- tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. tekninen koulutus
- näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä
- ymmärrystä sähköpuolen tuotteista ja ratkaisuista
- tietoteknisiä valmiuksia
- innokkuutta oppimia uutta
- hyvää suomen kielen taitoa sekä lisäksi englannin kielen ymmärtämistä

Tarjoamme sinulle

- mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen
- kattavat henkilöstöedut
- hyvät urakehitys mahdollisuudet

Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi mahdollisimman pian, viimeistään 1.11.2021 ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Emma Montell p. 040 775 3231 tai emma.montell@manpowergroup.fi ja rekrytointikonsultti Laura Soininen p. 040 193 6742 tai laura.soininen@manpowergroup.fi.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.