Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Tuotantotyöntekijä Seinäjoelle

Haemme näppärää ja ripeää tuotantotyöntekijää asiakkaallemme Seinäjoelle.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu mm. osien kasaamista, liimausta ja pakkausta. Työ on 1-vuorotyötä ma-pe. Palkkaa maksetaan aluksi 10€/h, 3 kuukauden jälkeen saat palkan päälle tuotantolisää. Sinut perehdytetään tehtävään huolellisesti.

Edellytämme sinulta reippautta ja ripeyttä, omatoimisuutta ja tarkkuutta sekä hyviä kädentaitoja. Työkokemus tuotantotyöstä ei ole edellytys, halu oppia ja hyvä asenne riittävät. Kasattavat osat vaativat välillä fyysistä vahvuutta, jaksathan nostella ja kasata myös raskaampia osia. Plussaa on, jos työkalut pysyvät kädessäsi ja trukilla ajotaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työyhteisön ja vaihtelevat työtehtävät.

Toimi nopeasti, työ alkaa heti! Tässä on hyvä mahdollisuus nuorelle kartuttaa työkokemusta.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää HETI www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja voit kysyä Susannalta puh. 040 183 8301

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.