Varavoima-asentaja

kW-set Oy on varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden myyntiin, vuokraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Toimimme yhteistyössä luotettavien isojen eurooppalaisten varavoimakonevalmistajien kanssa ja olemme mm. Cummins varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden maahantuoja. Tuotevalikoimamme kattaa teollisuusluokan dieselgeneraattorit 11 kVA - 3300 kVA, isommat tehot ovat mahdollisia asentamalla useampi laite rinnan. Toimittajaverkostomme ansiosta pystymme toimittamaan aina oikeanlaisen koneen asiakkaan tarpeisiin.

Periaatteemme "Me pidämme sen käynnissä" mukaisesti hoidamme tuotteidemme asennukset, käyttöönotot, määräaikaishuollot ja varaosapalvelun. Huoltosopimuksemme varmistaa säännölliset huollot ajallaan. Vuokraustoiminnassa toimitamme myös teollisuusluokan jäähdytyslaitteet prosessin tai tuotannon jäähdyttämiseen.

Liikevaihtomme on 10 milj€ ja henkilöstömäärämme 22 hlö. Lue meistä lisää www.kwset.fi

Haemme kasvavaan toimintaamme

VARAVOIMA-ASENTAJAA

Tehtävässä hoidat itsenäisesti varavoimakoneiden huolto- ja korjaustehtävissä mm. määräaikaishuollot, vianetsintä, komponenttien vaihdot tai moottoriin liittyviin huoltotoimenpiteet. Kokemustaustastasi riippuen voit olla mukana myös yksinkertaisissa varavoimakoneen käyttöönottotehtävissä. Asiakkaamme sijaitsevat ympäri Suomea, mutta valtaosin työssä pääsee ns. yöksi kotiin. Kuljet kohteissa yrityksen huoltoautolla.

Toimipisteesi voi sijaita Jyväskylässä tai Tuusulassa.

Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi sähkö-, automaatio- tai autopuolen asentaja tai sinulle on kertynyt vankka kokemus huoltotehtävistä työsi/harrastuksesi kautta. Työskentelyotteeltasi olet vastuullinen ja järjestelmällinen sekä teet laadukasta jälkeä. Etsinnässä pitkäaikainen tekijä, kenellä on asenne ja motivaatio kohdillaan.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkentän, kasvavassa ja hyvät tulevaisuuden näkymät omaavassa yrityksessä korkealaatuisten tuotteiden parissa. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja muun huoltotiimin tuen. Kuukausiansion lisäksi tehtävässä on mahdollista saada bonusta, johon vaikutat omalla työpanoksellasi.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, laita hakemuksesi kuitenkin viimeistään 20.3.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Liisa Jenkins puh. 050 5273453 tai sähköpostitse: [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.