Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Yhteiskuntasuhdepäällikkö

Haemme Tamroon vaikuttavaa

YHTEISKUNTASUHDEPÄÄLLIKKÖÄ

Vastuullesi kuuluvat Tamron vaikuttamistyön kokonaiskoordinaatio, sekä vaikuttamistyön ja yritys- ja vaikuttajaviestinnän kokonaisuudet aina strategisesta suunnittelusta tulokselliseen toteuttamiseen asti. Toimit tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan, yritysjohdon, markkinointi- ja viestintätiimimme sekä eri liiketoimintayksikköjemme kanssa. Luot ja kehität Tamron näkyvyyttä ja rakennat yrityksen vaikuttavaa kanssakäymistä eri sidosryhmien kanssa viestinnän ja yhteiskuntavaikuttamisen eri keinoja sujuvasti hyödyntäen.

Toimit myös Tamron terveyttä ja hyvinvointia edistävien aloitteiden ja liiketoiminnallisten ratkaisuiden sanansaattajana ja keskustelunavaajana etenkin julkiseen sektoriin. Toimit myös kollegoiden ja johdon sparraajana sidosryhmä- ja vaikuttamistyössä sekä mediasuhteissa.

Odotamme sinulta monipuolista osaamista, kokemusta ja näyttöjä tuloksekkaasta vaikuttajatoiminnasta sekä sidosryhmäsuhteiden hoidosta ja -viestinnästä niin strategisella kuin käytännönkin tasolla. Sinulla on kykyä rakentaa ja hyödyntää verkostoja - ja vahvat vaikuttamisverkostot jo nyt. Ymmärrät yhteiskuntapoliittista päätöksentekoprosessia sen eri tasoilla, ja tunnet sote-kentän toimijoita ja tekijöitä.

Sinulla on hyvät verkostomaisen työn organisointitaidot sekä paineensietokyky. Esiintymis- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset. Olet kyvykäs ja aktiivinen sosiaalisen median hyödyntäjä viestinnässä, vaikuttamisessa ja verkostojen johtamisessa. Osaat kohdentaa viestisi eri kohderyhmille sekä valmentaa organisaatiomme muita vaikuttajia entistä vaikuttavammiksi. Olet yhteistyön rakentaja ja diplomaattinen persoona.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle uuden ja vastuullisen roolin vahvassa kasvuvaiheessa olevassa Tamrossa, joka on yksi Suomen terveysalan suurimmista yrityksistä. Raportoit tehtävässäsi Tamro Suomen toimitusjohtajalle.

Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja jättää jälkesi suomalaisen terveydenhuollon kenttään. Toimipaikkasi sijaitsee Tamrotalossa Vantaalla.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää vaikka heti, kuitenkin viimeistään 18.2.2020 rekrytointikumppanimme sivuilta www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultit Pirjo Levänen, pirjo.levanen(at)fi.experis.com, puh. 0400 238 418 ja Terhi Airas, terhi.airas(at)fi.experis.com, puh. 040 700 0204.

Tamro

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.