Yksikön johtaja, Istekki Oy


Istekki on suomalainen, kasvava ja kehittyvä yli 700 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio. Tarjoamme asiakasomistajillemme ICMT-palveluita ja -ratkaisuja helpottamaan heidän arkeaan. Istekki tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia yrityksellämme on jo yli 40. Tehtävämme on auttaa asiakasta menestymään ja rakentamaan uutta digitaalista huomista yhdessä. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

Koska olemme nopeasti kasvava ja kehittyvä asiantuntijaorganisaatio toimialalla, jonka kehitysvauhti on huimaa, on meille ensiarvoisen tärkeää olla rohkeita ja ennakkoluulottomia. Meille rohkeus tarkoittaa uusien ratkaisujen löytämistä, mutta myös rohkeutta tehdä tarvittaessa vaikeitakin päätöksiä. Tärkeää meille on kuitenkin toimia yhdessä yhteistä tavoitetta kohti.

Haemme nyt Istekille Kuopioon tai Tampereelle

YKSIKÖN JOHTAJAA

Sovelluspalvelut -yksikköön. Yksikössä työskentelee noin 120 huippuasiantuntijaa kahdeksassa ryhmässä. Omaa osaamista täydentää lisäksi lukuisa joukko kumppaneidemme parhaita asiantuntijoita.

Sovelluspalvelujen tehtävänä on vastata asiakkaille toimitettavien sovellusten ylläpidosta, integraatioiden, tietokantapalvelujen, data-analytiikan palvelujen sekä sovelluskehityspalvelujen tuottamisesta. Tuotamme palveluita 24/7 ja toteutamme kilpailukykyiset ja yhteen toimivat palvelut asiakaslähtöisesti huolehtien tietojen käytettävyydestä ja jatkuvuudesta sovelluksen koko elinkaaren ajan.

Roolissasi varmistat, että meillä on sovelluspalveluissa riittävästi oikeanlaista osaamista suhteessa liiketoiminnallisiin tarpeisiimme ja vastaat osaamisen kehittämisen suuntaviivoista siten, että pystymme vastaamaan myös tulevaisuuden muuttuviin tilanteisiin oikea-aikaisesti. Johdat toimintaa asiakaslähtöisesti aktiivisella vuoropuhelulla sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Vastaat yksikön toiminnasta ja toiminnan laadusta kokonaisuudessaan ja raportoit tehtävässäsi tuotantojohtajalle.

Odotamme sinulta

  • aiempaa kokemusta vastaavasta roolista
  • vahvaa näkemystä sovelluspalveluiden tulevaisuuden suuntauksista, markkinoiden muutoksista sekä teknologiakehityksestä
  • laajaa ymmärrystä ketteristä kehitysmalleista, jotka kytkeytyvät saumattomasti liiketoimintaan
  • halukkuutta toimintatapojen jatkuvaan kehittämiseen
  • valmentavaa johtamisotetta
  • laaja-alaista ymmärrystä sovellusten ylläpito- ja tukitoiminnoista, integraatioista sekä sovelluskehityksestä


Arvostamme

  • SOTE- ja kuntatoimialan tuntemusta
  • Asiakas- ja liiketoimintalähtöistä ajattelua
  • ISO 13485 lääkintälaitestandardin tuntemusta ja ymmärrystä standardin vaatimusten mukaisesta sovelluskehityksestä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa yhteiskunnalle merkityksellisten asioiden kehittämiseen. Meillä Istekillä pääset käyttämään omaa osaamistasi monipuolisesti ja sitä arvostetaan. Työyhteisössä on mukava tekemisen meininki ja ammattitaitoista tukea takaamassa onnistumisen työssäsi. Meillä on myös kattavat henkilöstöedut ja joustavat etätyömahdollisuudet.

Tehtävään valitulle tehdään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys, huumausainetesti ja luottotietojen tarkistus.
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 6.5.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.