Henkilöstöpalvelut työsuhteen kaikkiin vaiheisiin

Rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijana autamme sinua löytämään tarvitsemasi osaamisen, jotta menestyt muuttuvassa maailmassa. Osana globaalia henkilöstö- ja IT-talo ManpowerGroupia saat kauttamme myös muihin työsuhteen elinkaaren vaiheisiin liittyvät palvelut suorahausta osaamisen kehittämiseen, outplacement-valmennukseen ja -koulutukseen tai koko rekrytointiprosessin ulkoistamiseen.

ManpowerGroup tuottaa vuositasolla valtavasti työn maailmaan ja sen trendeihin liittyvää tutkimusta ja autamme mielellämme asiakkaitamme ymmärtämään niitä muutoksen tuulia, jotka muovaavat toimenkuvia voimakkaasti kaikilla toimialoilla ja osaamisalueilla. Ymmärrämme toimenkuvien transformaatiota ja sitä, millaisiksi tulevaisuuden toimenkuvat kannattaa rakentaa.

Elämme mukana muutoksessa kaikissa työsuhteen elinkaaren vaiheissa: henkilöstötarpeen määrittelyssä, rekrytoinnissa, työsuhteen aloituksessa ja perehdytyksessä, henkilöstönhallinnassa, urasuunnittelussa sekä mukana huolehtimassa työsuhteen sujuvasta päättymisestä, mikäli tämä tulee ajankohtaiseksi. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää siitä, miten voimme auttaa yritystäsi!

​Ota meihin yhteyttä >

Katso asiakasreferenssejä >

Miksi valitsisit meidät kumppaniksesi, kun tarvitset henkilöstöpalveluja?

Olemme alan globaaleimpia – ja kokeneimpia yrityksiä: tuotamme palveluita yli 400 000 yritykselle ja organisaatiolle eri toimialoilla, paikallisista pk-yrityksistä maailman suurimpiin, monikansallisiin yhtiöihin

Toimimme aina eettisesti ja olemme alan luotetuimpia brändejä: yhtiömme on palkittu vuosittain World’s Most Ethical Companies® -tunnustuksella ja valittu Fortune’s Most Admired Companies -listalle

Syvällinen asiantuntemuksemme työelämästä auttaa sinua varautumaan tulevaan: tutkimme, analysoimme ja ennakoimme jatkuvasti työmaailman kehitystä. Tutustu oppaisiin ja tutkimuksiimme tietopankissamme.

Tiesitkö, että perinteisellä ilmoitushaulla tavoitetaan vain aktiivisia työnhakijoita, joita toimialasta ja osaamisalueesta riippuen on vain pieni osuus koko löydettävissä olevasta työvoimasta? Käytämme aktiivisten että piilevien ehdokkaiden löytämiseen ja tavoittamiseen tilanteen mukaan räätälöitävää hakumenettelyä, jossa yhdistämme rekrytointimarkkinoinnin ja soveltuvien suorahakumetodien parhaat puolet. Tällä toimeksiannon mukaan räätälöitävän ratkaisun avulla varmistamme parhaiden mahdollisten ehdokkaiden saamisen mukaan hakuprosessiin.

Ehdokashakutoiminnoissamme työskentelevät konsulttimme käyttävät hyödyksi sekä kattavia verkostojamme, jatkuvasti kasvavaa ja erittäin kattavaa osaajarekisteriämme että erilaisia tietokantoja löytääkseen parhaat mahdolliset ehdokkaat.

Manpower palvelee hakijoita ja asiakkaita valtakunnallisesti. Tutustu toimipisteisiimme täällä.

Johto- ja asiantuntijatason rekrytointien kumppanisi: EXPERIS

Experis™ on suorahakuun, johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Experiksen osaamisalueita ovat IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon rekrytoinnit. Experis on osa Manpower Groupia.