Henkilöstöpalvelut työsuhteen kaikkiin vaiheisiin

Kaipaatko kumppania toteuttamaan muitakin henkilöstöpalvelula kuin perinteistä henkilöstövuokrausta tai rekrytointia? Meiltä saat kaikkiin työsuhteen elinkaaren vaiheisiin liittyvät palvelut, henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinnista suorahakuun, osaamisen kehittämiseen, outplacement-valmennukseen ja -koulutukseen tai koko rekrytointiprosessin ulkoistamiseen.

Elämme mukana muutoksessa kaikissa työsuhteen elinkaaren vaiheissa: henkilöstötarpeen määrittelyssä, rekrytoinnissa, työsuhteen aloituksessa ja perehdytyksessä, henkilöstönhallinnassa, urasuunnittelussa sekä mukana huolehtimassa työsuhteen sujuvasta päättymisestä, mikäli tämä tulee ajankohtaiseksi. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää siitä, miten voimme auttaa yritystäsi. 

​Ota meihin yhteyttä >

Meistä sanottua

"Myynnillisyys voi roolista riippuen tarkoittaa montaa eri asiaa; esimerkiksi konsulentilla ulospäinsuuntautuneisuutta ja tuotepäälliköllä puolestaan analyyttisyyttä. Manpower on onnistunut tunnistamaan tarvitsemamme profiilit hyvin, minkä ansiosta olemme pystyneet luottavaisin mielin uskomaan rekrytoinnin heidän käsiinsä."

Henna Heusala, Business Unit Director, Sirowa Finland

Lue lisää referenssejä >

Miksi valitsisit meidät kumppaniksesi, kun tarvitset henkilöstöpalveluja?

Olemme alan globaaleimpia – ja kokeneimpia yrityksiä: tuotamme palveluita yli 400 000 yritykselle ja organisaatiolle eri toimialoilla, paikallisista pk-yrityksistä maailman suurimpiin, monikansallisiin yhtiöihin

Toimimme aina eettisesti ja olemme alan luotetuimpia brändejä: yhtiömme on palkittu vuosittain World’s Most Ethical Companies® -tunnustuksella ja valittu Fortune’s Most Admired Companies -listalle

Syvällinen asiantuntemuksemme työelämästä auttaa sinua varautumaan tulevaan: tutkimme, analysoimme ja ennakoimme jatkuvasti työmaailman kehitystä. Tutustu oppaisiin ja tutkimuksiimme tietopankissamme.

Tiesitkö, että perinteisellä ilmoitushaulla tavoitetaan vain aktiivisia työnhakijoita, joita on noin 20% koko työvoimasta? Käytämme aktiivisten että passiivisten ehdokkaiden löytämiseen ja tavoittamiseen Research & Sourcing -suorahakutoimintoa. Suorahakukonsulttimme käyttävät hyödyksi sekä omaa verkostoaan että erilaisia tietokantoja löytääkseen parhaat mahdolliset ehdokkaat. Hakijarekisterissämme on tälläkin hetkellä yli 70 000 hyvää osaajaprofiilia.

Manpower palvelee hakijoita ja asiakkaita valtakunnallisesti. Toimimme yhteensä 8 paikkakunnalla. Tutustu toimipisteisiimme täällä.

Johto- ja asiantuntijatason rekrytointien kumppanisi: EXPERIS

Experis™ on suorahakuun, johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Experiksen osaamisalueita ovat IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon rekrytoinnit. Experis on osa Manpower Groupia.