Henkilöstövuokraus ja rekrytointi Tampere

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi - Tampere

Henkilöstövuokraus Tampere

Henkilöstövuokrauspalvelumme Tampereen alueella tarjoaa joustavia ja ketteriä työvoimanvuokrauksen vaihtoehtoja. Olemme Tampereen alueella yrityksenne tukena kun työvoiman tarve ja tilanteet muuttuvat. Henkilöstövuokraus on joustava valinta esimerkiksi lisääntyneeseen työvoiman tarpeeseen, kysynnän sesonkivaihteluihin sekä yrityksenne oman rekrytoinnin tukemisessa. Hyödyntämällä henkilöstövuokrauksen palveluita vapautuu myös henkilöstönne aikaa muuhun ydintoimintaan.

Henkilöstövuokraus ammattitaidolla

Tampereen henkilöstövuokrauksen ammattilaisemme tutustuvat perusteellisesti yrityksenne toimintatapoihin, kulttuuriin sekä työyhteisöön. Näin saamme kattavan ymmärryksen yrityksellenne sopivasta vuokratyöntekijäprofiilista, ja osaamme esitellä teille parhaat mahdolliset hakijat tehtävään. Henkilöstövuokraus Tampereen alueella perustuu kattavaan hakijarekisteriimme sekä monipuolisten hakukanavien hyödyntämiseen, joiden avulla asiantuntijamme onnistuvat tavoittamaan juuri oikeanlaisia hakijoita. Tampereen henkilöstövuokrausyksikkömme asiantuntijoilla on haku- ja valintaprosessi kokonaisvaltaisesti hallussaan, ja asiakkaana saat tiiviisti tietoa siitä miten hakuprosessi etenee. Lue lisää henkilöstövuokrauksen palveluistamme täällä.

Rekrytointipalvelu Tampere

Manpower tarjoaa rekrytointipalveluja Tampereen alueella laajasti eri toimi- sekä osaamisalojen parissa. Rekrytoinnin ammattilaisemme ovat rekrytointi-, haku- ja ilmoitusmenetelmien sekä soveltuvuusarviointien asiantuntijoita. Rekrytoinnin ulkoistaminen säästää yrityksenne omia HR-resursseja ja mahdollistaa keskittymisen omiin ydinkompetenssialueisiin. Rekrytointikonsulttimme ovat kokeneita rekrytoinnin ammattilaisia Tampereen alueella, ja heillä on asiantuntemusta sekä osaamista löytää pätevät ammattilaiset alueen asiakkaiden räätälöityihin tarpeisiin.

Rekrytointiprosessi

Rekrytoinnin tavoitteiden hahmottaminen sekä halutun työntekijäprofiilin määrittäminen on rekrytoinnin tärkein vaihe ja siinä rekrytointipalvelun ammattilaisemme toimivat tukenanne. Rekrytointikonsulttimme tekevät pohjatyönsä perusteellisesti, jotta heillä olisi paras mahdollinen ymmärrys työnantajan tarpeita vastaavasta työntekijäprofiilista. Laajan työnhakijarekisterimme ansiosta ja hyödyntämällä monipuolisesti eri ilmoituskanavia pystymme tunnistamaan ja tavoittamaan juuri oikeanlaisia työnhakijoita yrityksenne tarpeisiin. Tampereen rekrytointipalvelun asiantuntijatiimimme työskentelee tavoittaakseen paitsi aktiiviset hakijat, myös parhaat hakuprofiilia vastaavat passiiviset ehdokkaat. Lue lisää rekrytointipalveluistamme täällä.

Ota yhteyttä

  • Joonas Jalonen
    Joonas Jalonen
    Sales Manager
  • Jaro Luoma
    Jaro Luoma
    Territory Sales Manager