Henkilöstövuokraus ja rekrytointi Helsinki

Osoite
Keskuskatu 1b, 3. krs,
00100 Helsinki, FI

Lisätietoja
firstname.lastname@manpowergroup.fi

Puhelinnumero
0201700100

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi - Helsinki

Henkilöstövuokraus Helsinki

Henkilöstövuokraus tuo ketteryyttä ja joustavuutta liiketoimintaan. Henkilöstövuokraus tarjoaa joustavan ratkaisun lisääntyneeseen työvoiman tarpeeseen, kysynnän ja sesonkien vaihteluihin sekä tukemaan yrityksen omaa rekrytointia.

Henkilöstövuokraus vaivattomasti

Henkilöstövuokrauksen ulkoistaminen Manpowerin vastuulle on yrityksellenne vaivaton ja joustava ratkaisu henkilöstötarpeiden muuttuessa. Helsingin alueen henkilöstövuokrauskonsulttimme tutustuvat yrityksenne toimintatapoihin, työkulttuuriin sekä työyhteisöön saadakseen kattavan ymmärryksen juuri teille sopivasta vuokratyöntekijäprofiilista. Näin asiantuntijamme tunnistavat juuri teidän yrityksellenne sopivat ja tarpeitanne vastaavat vuokratyöntekijät. Luottamalla henkilöstövuokrauksen palveluihimme Helsingin alueella saa yrityksenne laajan osaajaverkostomme käyttöönsä. Henkilöstövuokrauksen ammattilaisemme löytävät kattavan hakijarekisterimme sekä monipuolisten hakukanaviemme ansiosta aina oikeat vuokratyöntekijät erilaisiin tehtäviin, kuten esimerkiksi markkinointi-, IT sekä myyntitehtäviin. Lue lisää henkilöstövuokrauksen palveluistamme sekä osaamisalueistamme.

Rekrytointipalvelu Helsinki

Manpowerilla on pitkäaikainen kokemus rekrytoinnista eri toimialojen parissa. Rekrytointikonsulttimme ovat rekrytointi- ja hakumenetelmien sekä työnhakijoiden soveltuvuusarviointien asiantuntijoita. Ulkoistamalla rerkytoinnin Manpowerille säästää yrityksenne omia sisäisiä resurssejaan ja voitte keskittyä omiin ydinkompetenssialueisiinne.

Rekrytoinnin ammattilaisia

Rekrytointipalvelun ammattilaisemme ovat rekrytointiprosessissa yrityksenne tukena toivomassanne laajuudessa. Rekrytoijamme auttavat mielellään rekrytoinnin tavoitteiden sekä halutun työntekijäprofiilin määrittämisessä. Yrityksenne voi myös halutessaan vastata osasta rekrytointiprosessia itse ja ulkoistaa vain tietyt asiat Manpowerille. Lue lisää rekrytointipalveluistamme.

Haluatko tietää palveluistamme lisää? Ota tästä yhteyttä

Ota yhteyttä

Tutustu tiimiimme

 • Juuso Haromo
  Juuso Haromo
  Sales Manager
 • Toni Suokas
  Toni Suokas
  Consultant Manager
 • Vesa Pulkkinen
  Vesa Pulkkinen
  Sales Manager
 • Niclas Hemtman
  Niclas Hemtman
  Senior Key Account Manager
 • Markku Techam
  Markku Techam
  Business Director, Manpower
 • Katri Kupari
  Katri Kupari
  Client Manager, HRO