Henkilöstövuokraus ja rekrytointi Kuopio

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi - Kuopio

Henkilöstövuokraus Kuopio

Yrityksen työvoiman tarve voi muuttua yllättäen työyhteisön tai liiketoiminnan tilanteen muuttuessa. Henkilöstövuokrauspalvelumme Kuopiossa vastaa muuttuneeseen työvoiman tarpeeseen tarjoamalla joustavia ja nopeita henkilöstövuokraukseen liittyviä ratkaisuja. Vuokratyöntekijän valinta on hyvä ratkaisu esimerkiksi väliaikaiseen lisääntyneeseen työvoiman tarpeeseen, sesonkivaihteluihin sekä yrityksen oman rekrytoinnin tueksi.

Yrityksellenne räätälöity henkilöstövuokraus

Kuopion henkilöstövuokrauksen asiantuntijamme tutustuvat yritykseenne perusteellisesti: tutustumme toimintatapoihinne, yrityskulttuuriinne sekä työyhteisöönne saadaksemme kattavan ymmärryksen teille parhaiten sopivasta vuokratyöntekijäprofiilista. Henkilöstövuokraus Kuopion alueella perustuu monipuoliseen rekrytoinnin työkalujen hyödyntämiseen. Kattava hakijarekisterimme yhdessä monipuolisten hakukanaviemme kanssa mahdollistavat sen, että asiantuntijamme onnistuvat tavoittamaan juuri oikeanlaisia osaajia.

Kuopion henkilöstövuokrauksen asiantuntijatiimillämme on haku- ja valintaprosessit kokonaisvaltaisesti hallussaan, ja asiakkaana saat aina tarkkaa tietoa siitä miten vuokratyöntekijän hakuprosessi etenee. Lue lisää henkilöstövuokrauksen palveluistamme täällä.

Rekrytointipalvelu Kuopio

Manpower rekrytoi osaavaa henkilöstöä monipuolisesti eri osaamisalueille ja toimialoille. Voit tutustua osaamisalueisiimme täällä. Kuopion alueen rekrytointikonsulttimme ovat rekrytointimenetelmien, haku- ja ilmoitusmenetelmien sekä soveltuvuusarviointien asiantuntijoita. Ulkoistamalla rekrytoinnin Manpowerille, vapautuu yrityksenne HR-resursseja enemmän omiin ydinkompetenssialueisiinne.

Ammattitaitoiset rekrytoijat

Asiantuntijamme ovat rekrytoinnin ammattilaisia, ja heillä on asiantuntemusta sekä osaamista löytää pätevät osaajat vastaamaan yrityksenne henkilöstötarpeisiin. Rekrytoinnin tavoitteiden sekä työnkuvaan sopivan osaajaprofiilin määrittäminen on rekrytoinnin tärkein vaihe. Manpowerin rekrytointipalvelun ammattilaiset ovat tukenasi rekrytointiprosessin alusta alkaen auttaen yritystänne hahmottamaan rekrytoinnin tärkeimmät suuntaviivat ja tavoitteet.

Laajan hakijarekisterimme avulla pystymme tunnistamaan sekä tavoittamaan juuri sellaisia vuokratyöntekijöitä, joiden osaaminen on yrityksenne tarpeisiin sopivaa. Kuopion rekrytointipalvelun asiantuntijatiimimme pyrkii tavoittamaan aktiivisten hakijoiden lisäksi myös parhaat piilevät ehdokkaat, jotka eivät ole aktiivisessa työnhaussa. Lue lisää rekrytointipalveluistamme täällä.

Ota yhteyttä