Osaamisen hankinta jatkuvana palveluna

Tulevaisuus rakentuu osaajista. Me mahdollistamme menestyksesi. Olemme laadukas, innovatiivinen ja ketterä osaamisen asiantuntija – osaamisen hankinnan kokonaisvaltainen kumppani palveluksessasi.

Osaajapula haastaa rekrytoinnin

Rekrytointi on muuttunut – parhaita osaajia ei enää tavoiteta pelkällä perinteisellä työpaikkailmoituksella.

Tiedämme, ettei oikeiden tekijöiden houkutteleminen omin voimin ole aina helppoa. Siksi haluamme tarjota osaamisemme, parhaat käytäntömme ja teknologiamme avuksesi näihin haasteisiin. Olemme paikallinen ja samalla kansainvälinen kumppani – etsimme oikeat osaajat palvelukseesi tarpeidesi mukaan kotimaan lisäksi 80 muusta maasta.

Saammeko auttaa sinua hankkimaan riveihisi parhaat mahdolliset osaajat?

Ota meihin yhteyttä >


Mitä jatkuvat rekrytointipalvelut sisältävät?

Rekrytointipalvelumme vastaa jatkuviin ja muuttuviin rekrytointitarpeisiin. Palvelumme kattaa koko prosessin hakijan houkuttelusta perehdytykseen. Vapautamme HR-tiimisi ammattilaisten aikaa organisaation ja sen henkilöstön kehittämiseen. Tarpeesi mukaan joustavat palvelumme takaavat sen, että rekrytointiprosessit eivät veny ja kandidaattikokemus pysyy laadukkaana.

Projektirekrytointipalvelumme tukevat organisaatioita esim. silloin, kun perustetaan uusi toimipiste, laajennetaan liiketoimintaa tai rekrytointitarve on muutoin projektiluonteista. Palvelumme sopii hyvin myös kausiluonteisiin rekrytointeihin, kuten esim. kesärekrytointeihin tai trainee-ohjelmiin. Projektista vastaa aina alusta alkaen kokenut projektipäällikkö.

Sourcing-palvelumme on tehokas tapa löytää halutut osaajat erilaisissa tarpeissa. Sourcing-palvelu tarkoittaa osaamistarpeita vastaavien piilevien kandidaattien tunnistamista, kyvykkyyden arviointia ja soveltuvien henkilöiden houkuttelua tehtävään. Sourcingin avulla parannetaan kandidaattien laatua - työmarkkinoiden parhaat osaajat eivät aina löydy tehtävään hakeneista henkilöistä. Sourcing-palvelu toimii myös kustannustehokkaana tukena yrityksen omille rekrytoinnin ammattilaisille, kun prosessi halutaan muilta osin pitää omissa käsissä.  

HR-tausta- ja tukipalvelumme tarjoavat tukea sisäisiin rekrytointeihin, liikkuvuuden kehittämiseen, on/-offboardingiin, raportointiin ja analytiikkaan sekä HR-järjestelmiin ja niiden kehittämiseen. Tarjoamme myös laajan valikoiman erilaisia koulutus- ja valmennushallinnan palveluita.

Konsultointipalvelumme  tarjoaa täyden tuen hakijakokemuksen ja työnantajamielikuvan kehittämiseen. Teemme kattavia kartoituksia, joilla paikannamme tarvittavat osaajat eri toimialoilla. Tutkimme jatkuvasti työmarkkinoita ja kehitämme uusia ratkaisuja oikeanlaisten talenttien tunnistamiseksi. Tiedämme, kuinka tärkeää hyvän työnantajamielikuvan luominen on nykymaailmassa.

Tehosta rekrytointiasi avullamme

  • Rakennamme rekrytoinnin prosessit aina yhteistyössä kanssasi

  • Organisaatiosi työnantajamielikuva kehittyy jatkuvasti

  • Säästät aikaasi olennaiseen ja pysyt jatkuvasti ajan hermolla osaamisen hankinnassa

  • Panostat aina vain oikeanlaiseen osaamiseen

  • Saat hakijapoolin organisaatiosi omistukseen

  • Palvelu integroituu organisaatioosi ja tietojärjestelmiisi

  • Toimimme organisaatiosi oman brändin alla - organisaatiosi äänellä ja ulkoasulla

  • Yhteistyöstä vastaa aina nimetty asiakasvastaava (SPOC)

  • Saat käyttöösi tiimillisen omistautuneita rekrytoinnin ammattilaisia

  • Mittaamme ja raportoimme palvelumme laatua säännöllisesti ja kehitämme toimintaamme sen mukaisesti

Lue lisää osaamisen hankinnasta jatkuvana palveluna ja ota meihin yhteyttä!