Henkilöstövuokraus ja rekrytointi Turku

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi - Turku

Henkilöstövuokraus Turku

Onko yritykselläsi tarve joustavalle ja ketterälle työvoimalle? Henkilöstövuokrauspalvelumme Turun alueella vastaa nopeaan työvoiman tarpeeseen työvoiman määrän ja tilanteiden muuttuessa. Henkilöstövuokraus on joustava vaihtoehto esimerkiksi äkilliseen lisääntyneeseen työvoiman tarpeeseen, sesonkivaihteluihin sekä yrityksen oman rekrytoinnin tueksi.

Henkilöstövuokraus ammattitaidolla

Turun henkilöstövuokrauksen ammattilaisemme tutustuvat yrityksenne toimintatapoihin, kulttuuriin sekä työyhteisöön saadakseen kattavan ymmärryksen yrityksellenne sopivasta vuokratyöntekijäprofiilista. Näin löydämme juuri teidän yritykseenne sopivia sekä tarpeitanne vastaavia vuokratyöntekijöitä. Henkilöstövuokraus Turun alueella perustuu laajaan verkostoomme: kattavan hakijarekisterimme sekä monipuolisten hakukanaviemme ansiosta asiantuntijamme tavoittavat aina juuri oikeanlaiset hakijat. Turun asiantuntijatiimin jokaisella vastuuhenkilöllä on haku- ja valintaprosessi kokonaisvaltaisesti hallussaan, ja asiakkaana saat tiiviisti tietoa siitä miten asiat etenevät. Lue lisää henkilöstövuokrauksen palveluistamme.

Rekrytointipalvelu Turku

Manpowerilla on pitkäaikainen ja laaja kokemus rekrytoinnista eri toimialojen ja osaamisalueiden parissa. Rekrytointikonsulttimme ovat rekrytointi-, haku- ja ilmoitusmenetelmien sekä soveltuvuusarviointien asiantuntijoita. Rekrytoinnin ulkoistaminen säästää yrityksenne omia resursseja ja mahdollistaa siten keskittymisen ydinkompetenssialueisiinne. Rekrytointikonsulttimme ovat rekrytoinnin ammattilaisia Turun alueella ja heillä on asiantuntemusta sekä osaamista löytää pätevät ammattilaiset alueen asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin.

Rekrytointiprosessi

Rekrytoinnin tavoitteiden hahmottaminen sekä halutun työntekijäprofiilin määrittäminen on rekrytoinnin tärkein vaihe ja siinä rekrytointipalvelun ammattilaisemme toimivat tukenanne. Rekrytointikonsulttimme tekevät pohjatyönsä perusteellisesti, jotta heillä on riittävä ymmärrys työnantajan tarpeita vastaavasta työntekijäprofiilista. Rekrytointipalvelusta Turun alueella vastaa asiantuntijatiimimme, jonka kaikki työntekijät ovat rekrytointimenetelmien, haku- ja ilmoituskanavien sekä soveltuvuusarviointien asiantuntijoita. Turun alueen rekrytointiasiantuntijamme pyrkivät tavoittamaan aktiivisten hakijoiden lisäksi parhaat passiiviset ehdokkaat. Lue lisää rekrytointipalveluistamme.

Ota yhteyttä

  • Eeva Kesäläinen
    Eeva Kesäläinen
    Sales Manager