Henkilöstövuokraus ja rekrytointi Jyväskylä

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi - Jyväskylä

Henkilöstövuokraus Jyväskylä

Manpowerin henkilöstövuokraus Jyväskylän alueella tarjoaa monipuolisia sekä joustavia työvoiman vuokrauksen ratkaisuja. Henkilöstövuokrauspalvelumme Jyväskylän alueella on yrityksenne tukena kun työvoiman tarve ja tilanteet muuttuvat. Vuokratyövoiman hyödyntäminen on joustava ratkaisu esimerkiksi kasvaneeseen työvoiman tarpeeseen, sesonkivaihteluihin sekä tukemaan oman yrityksenne rekrytointia.

Henkilöstövuokraus vaivattomasti

Luovuttamalla sopivien vuokratyöntekijöiden löytämisen ja palkkaamisen Manpowerin vastuulle saa yrityksenne vaivattomasti joustavaa lisätyövoimaa juuri silloin kun sille on tarve. Jyväskylän henkilöstövuokrauksen asiantuntijamme perehtyvät perusteellisesti yrityksenne toimintatapoihin, yrityskulttuuriin sekä työyhteisöön. Kattavan pohjatyön avulla saamme syvän ymmärryksen yrityksellenne sopivasta vuokratyöntekijäprofiilista, ja osaamme esitellä teille parhaat hakijat kyseiseen tehtävään. Jyväskylän henkilöstövuokrausyksikkömme asiantuntijoilla on henkilöstövuokrauksen haku- ja valintaprosessi kokonaisvaltaisesti hallussaan ja asiakkaana saat jatkuvasti tietoa siitä miten vuokratyöntekijän valintaprosessi etenee. Lue lisää henkilöstövuokrauksen palveluistamme täällä.

Rekrytointipalvelu Jyväskylä

Manpowerin rekrytoijat ovat rekrytointi- ja hakumenetelmien sekä soveltuvuusarviointien ammattilaisia. Rekrytoinnin ulkoistaminen vapauttaa yrityksenne omia resursseja, jolloin voitte keskittyä omiin ydinkompetenssialueisiinne. Rekrytointi on osa Manpowerin ydinosaamisaluetta ja huolehdimme rekrytoinnista puolestanne tehokkaasti ja ammattitaidolla. Rekrytointityö Manpowerilla tehdään aina asiakkaan brändin sekä työnantajamielikuvan mukaisesti.

Kokeneet rekrytoijat

Jyväskylän rekrytointikonsulttimme ovat kokeneita asiantuntijoita ja heillä on asiantuntemusta sekä osaamista tunnistaa pätevät osaajat yrityksenne tarpeisiin. Asiantuntijamme toimivat myös yrityksenne tukena oikean työntekijäprofiilin sekä rekrytoinnin tavoitteiden määrittelyssä. Kattava hakijarekisterimme sekä monipuoliset hakukanavat mahdollistavat sen että pystymme tunnistamaan ja tavoittamaan työnhakijoita, joiden osaaminen vastaa juuri teidän yrityksenne tarpeita. Lue lisää rekrytointipalveluistamme täällä.

Ota yhteyttä