Yritysvastuutoiminta kotimaassa

Suomessa Manpower on sitoutunut edistämään erityisesti monimuotoista työllistämistä. Olemme olleet aktiivisesti mukana mm. monimuotoisuusverkoston työssä ja allekirjoittaneet monimuotoisuussitoumuksen ensimmäisten yritysten joukossa vuonna 2012.

Suomessa olemme sitoutuneet edistämään erityisesti monimuotoista työllistämistä. Tutustu tästä konsernimme CSR-toimintaan.

Suomen johtava yritysvastuuverkosto FIBS lanseerasi monimuotoisuussitoumuksen Suomeen vuonna 2012. Sitoumuksen tavoitteena on edistää moniarvoisuutta työelämässä.  Lue lisää monimuotoisuusverkostosta ja -sitoumuksesta:


Suomessa olemme sitoutuneet edistämään erityisesti monimuotoista työllistämistä. Tutustu tästä hankkeisiin, joissa olemme mukana:

Vastuullinen kesäduuni -kampanjan tarkoitus on haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Vuonna 2019 kampanjassa on mukana jo yhteensä noin 500 yritystä, jotka tarjoavat yli 65 000 vastuullista kesätyöpaikkaa. ManpowerGroup on 2019 mukana yhtenä kampanjan pääyhteistyökumppanina.