Yritysvastuu

Sosiaalisen vastuun kantaminen on tärkeä osa ManpowerGroupin kansainvälistä toimintaa ja perustuu ensisijaisesti henkilöstön kehittämiseen ja työllistämiseen liittyviin aloitteisiin ja projekteihin. Vastuullisen yritystoiminnan kivijalkana ovat globaalit arvomme: ihmiset, osaaminen ja innovaatio.

Alan auktorisointi

Manpower on yksi Suomen suurimmista auktorisoiduista henkilöstöpalveluyrityksistä. Olemme sitoutuneet noudattamaan auktorisointisääntöjä sekä toimimaan vastuullisesti tarjoamalla rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluja asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti. Henkilöstöpalveluyritysten auktorisoinnilla varmistetaan, että rekrytointi ja henkilöstövuokraus on aina reilua sekä työntekijän että käyttäjäyrityksen kannalta. Auktorisoidut yritykset haluavat tuoda esille oman sitoutuneisuutensa lain mukaisiin ja eettisiin toimintatapoihin.


Sosiaalinen vastuu

Henkilöstön kehittäminen ja työllistäminen muodostavat sosiaalisen vastuun peruspilarin – ManpowerGroup on sitoutunut heikossa työmarkkina-asemassa olevien ihmisten työllisyystilanteen parantamiseen kaikkialla maailmassa, toimien yhteistyössä omien asiakasyritystensä, julkisen sektorin ja kansalaisjärjestöjen kanssa. Kohderyhmiä ovat esim. pitkäaikaistyöttömät, osatyökykyiset, nuoret, luonnonkatastrofien uhrit ja pakolaiset.

Lue lisää toiminnastamme Suomessa sekä kansainvälisesti.

Ympäristövastuu

ManpowerGroup Oy:n Suomen pääkonttorin ympäristöohjelma on rakennettu WWF:n Green Office -järjestelmän mukaisesti. Tutustu ympäristöohjelmaamme tästä.