Työnantaja

Moni puhuu työstään pakkopullana, joka stressaa ja turhauttaa. Työskentely voi oikeasti olla tosi jees. Ainakin niille, jotka ovat saaneet itselleen täydellisesti sopivan työn oikealla alalla. Silloin herää aamulla onnellisena, eikä työpäivän kulkua edes huomaa. Nämä 10 merkkiä viestivät siitä, että olet löytänyt unelmaduunisi.

 

1. Koet työsi palkitsevaksi

Olet onnellinen saadessasi työtehtävän valmiiksi, ja odotat innolla uusia tehtäviä. Otat ne vastaan positiivisella mielellä.

 

2. Heräät aamuisin onnellisena ja motivoituneena

Mitä ajattelet herätessäsi? Jos koet olevasi motivoitunut ja valmis taklaamaan uuden päivän haasteet, tiedät valinneesi oikean työn.

 

3. Sunnuntait eivät ole mielestäsi ahdistavia

Sodit yleistä stereotypiaa vastaan siitä, että sunnuntait olisivat masentavia maanantain odottaessa nurkan takana. 

 

4. Puhut töistäsi jatkuvasti

Ne, joille oma työ ei ole pakkopullaa, tykkäävät puhua työstään ystäville, kolleegoille ja kumppanille. Jos siis huomaat puhuvasi jatkuvasti työjutuista positiivisesti, voi olla että olet löytänyt oikean paikan itsellesi.

 

5. Katsot harvoin kelloa

Työpäivä menee ohitse huomaamattasi. Työskennellessäsi et huomaa, kuinka päivä lähenee loppuaan, eikä pieni yliajalla työskentelykään häiritse.

 

6. Nautit aidosti kolleegojesi seurasta

Nautit viikkopalavereista, ja yhteisistä lounashetkistä. Koet halua tutustua työystäviisi, ja tiedät heistä muutakin kuin etunimen.

 

7. Et ymmärrä ihmisiä, jotka vihaavat työtään

Ystäväsi avautuessa sinulle siitä, kuinka työskentely ei ole mielekästä ja pomon olevan ärsyttävä, et pysty samaistumaan näihin tunteisiin. Et voi käsittää, kuinka joku ei nauti töistään yhtä paljon kuin sinä.

 

8. Olet optimistinen

Uusien haasteiden edessä et koe niitä ahdistaviksi, vaan koet pystyväsi selättämään ne. Koet olevasi lyömätön ammattilainen, ja uusien haasteiden tuovan mukavaa jännitystä työpäivään.

 

9. Opit jatkuvasti uutta

Hyvässä työssä opit jatkuvasti uutta, koska haluat oppia. Työsi kiinnostaa sinua, ja haluat olla siinä paras.