Pukeudu menestykseen

Olipa toimistollasi rento tai virallinen pukukoodi, on helppoa huomata olevansa tilanteessa, jossa ei olekaan mitään päälle pantavaa. Pukeutumisellasi ei ole ainoastaan vaikutus siihen, miten muut sinut näkevät, vaan myös siihen miten itse näet itsesi. Jos aamulla löydät yllesi asun, josta voit olla ylpeä, saatat huomata sen päivän mittaan tuovan sinulle itsevarmuutta ja hyvää fiilistä. Hyvän työvaatevalikoiman kerääminen ei ole niin vaikeaa - tai kallista - kun osaisit odottaa. Kurkkaa vinkit siitä, kuinka tuot itseäsi esille oikealla tavalla pukeutumisesi avulla.

Menestys

 

Vahva perustus

 

Asujen yhdistely helpottuu huimasti, kun vaatekaapissasi on vahvasti perusjutut edustettuina: yksiväriset, neutraalisävyiset vaatteet, jotka sopivat miltei minkä kanssa tahansa.

 

  • Mustat, harmaat ja beiget housut, hameet ja mekot
  • Neutraalit puserot ja bleiserit
  • Muutamat mustat tai ruskeat kengät eri tyyleissä

 

Väripilkku

 

Pelkän mustan käyttäminen päivittäin voi käydä tylsäksi, joten piristä asujasi yksityiskohdilla. Kirkkaat ja raikkaat värit koruissa, huiveissa ja kelloissa tuovat asuusi särmää.

 

Yksinkertaiset kuviot

 

Helppo tapa luoda mielenkiintoisia asukokonaisuuksia on tuoda mukaan kuvioita ja muotoja. Ruudut, raidat, pallot ja sesonkikohtaiset trendit – kuten kesän kukkaiskuviot – sopivat yksinkertaisiin asukokonaisuuksiin.

 

 

Juttu ilmestyi alunperin Manpower Blogs -sivulla.